Trond Baugen

Alder:
  RSS

Om Trond

Følgere

Dette var en viktig del av Oslo-avtalen. Mange sivile israelere er blir drept i palestinske terrorangrep. Dette er greit for mange når det skjer i Israel, men dersom terror skjer i Europa, er det en katastrofe.

Gå til kommentaren

Arafat fulgte ikke opp Oslo-avtalen.

Publisert over 3 år siden
Erling Rimehaug – gå til den siterte teksten.
3. Jeg trodde vi hadde bidratt både til fred for Israel og frihet for palestinerne. Men resultatet er blitt palestinsk frustrasjon og israelsk resignasjon. Hvorfor gikk det så galt?

Palestina-araberne ble tilbudt 97% av Vestbredden og deler av Øst-Jerusalem i 1967, 2000 og i 2008. De takket nei fordi de ikke ville anerkjenne Israel. Dette er et spill for galleriet for både Hamas og PLO har det i sitt Charter, at de vil utslette Israel. Det er merkelig at en tidligere redaktør i Vårt Land ikke ser dette. Vi har abonnert på Vårt Land i mange år, og nå er jeg blitt så irritert på at avisa er blitt så propalestinsk. Dette har ingen ting med balanse å gjøre. Jeg kommer til å si opp avisa ved neste forfall.

Gå til kommentaren

Guds nåde og kjærlighet.

Publisert over 3 år siden
Tor Egil Hansen – gå til den siterte teksten.
Hva er hensikten med ildsjøen? Er det pine, eller er pine en konsekvens som følge av den enkeltes urenhet/vantro eller hva man skal kalle det?

Jeg tror at det et lite fruktbart å fokusere på straff og evig pine. Det viktige er å søke Jesu kjærlighet og nåde. Jesus har skapt oss og Han ønsker å være sammen med oss. Gud er rettferdig så vi må overlate dommen til Ham.

Gå til kommentaren

Ildsjøen

Publisert over 3 år siden
Hei, jeg tror at ildsjøen er den skålen som ble brukt til å rense gull, og har skrevet en leksjon om dette her om du er interessert:

Jeg tror ikke Gud tenkte på å rense gull når Han omtaler at Djevelen skal tilbringe evigheten i ildsjøen i pine.

Gå til kommentaren

Guds straff

Publisert over 3 år siden
Tor Egil Hansen – gå til den siterte teksten.
Da spør jeg meg. Hva er denne ildsjøen laget av foruten svovel, som er nevnt?
Hva er djevelen laget av? Er ikke djevelen en ånd, uten et fysisk legeme? Vil Gud omgjøre djevelen til en fysisk skapning slik at smerten kan føles, eller er ildsjøen en "ild" som eksisterer i den åndelige sfære.

Vi ser gjennom bibelen at Gud kan være nådig og Han kan straffe. 

Det var sikkert mange hyggelige mennesker som druknet under Noaflommen. De som søkte sin skaper ble frelst.

I Sodoma og Gomorra ble de rettferdige ført ut før Guds straffedom. Svigersønnene til Noa fikk tilbudet om å bli reddet, men de lo av ham.

Det er ingen ukjent tanke i Bibelen at Gud straffer.

Jesus sa jo at dersom din høyre hånd lokker deg til fall, så hogg den av for det er bedre å miste en kroppsdel enn at hele kroppen kommer i helvete. - Dette er jo ikke et positivt sted?

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere