Tove H. Beck-Berntsen

Alder:
  RSS

Om Tove H.

Følgere

Publisert rundt 3 år siden

Når alt går en feil vei ( med Høyre og Venstre) ?  Mindre arbeidsledighet, beholde mere av lønningsposen selv pga mindre skatter , Kortere helsekøer enn det noengang har vært, og bedre veier og lavere bilskatter ?? Ja visst, det går feil vei !!!???? Du savner større arbeidsledighet, lengre helsekøer og høyere skatter..... Da er du nok ikke fornøyd nå, nei. Trist !

Gå til kommentaren

Til Une Bratberg

Publisert rundt 3 år siden

Uten nasjonalstater , like rettsregler og felles kultur, oppstår kaos og konflikter. Kan du ikke bruke de små, norske flaggene til juletreet ditt fordi de er for " nasjonalistiske ", føler jeg at de som kjempet for frihet for landene sine under krigen, nesten blir " hånet" , og at 17. mai er det neste du vil sette spørsmålstegn ved. Gud skapte menneskene og satte grenser mellom dem. Ingen skam å være stolt av sin nasjon, flagg, politikk, og kultur. Dess mer kulturliberalisnen prøver å fjerne grenser og blande folk og kukturer, dess svakere blir ansvaret for hverandre. 

Gå til kommentaren

Et " kult" KRF?

Publisert rundt 3 år siden

Spørsmålet burde vel heller ha vært om KRF igjen kan bli et parti folk synes er seriøst ! Et parti som midt i en valgkamp prøvde å " kuppe" regjeringsmakt sammen med de som tapte valget, og uten å ha sanksjon fra egen medlemsmasse, kan sikkert ha det " artig" og bli " spennende samtaleemne" i en lunchpause ! Men politikk er å lede et land, ikke å kuppe seg til makt-posisjoner !! For plutselig strømmer sosialister inn og vil hjelpe til med kuppet, uten at de var interessert i KRFs politikk før det ordinære valget !!! Hva ble plutselig så " kult" med KRFs politikk ?? Kuppet ?? Svaret er vel regjeringsskifte med Støre som statsminister, sosialistene i regjeringskontorene, og et lite "takk-for-hjelpen" kontor til Hareide. Kul politikk ??? Er det mere av dette artikkelforfatteren ønsker seg? For de kule som ville være med på KRFs kupp, har meldt srg ut igjen. Politikken var visst ikke spennende uten kupp og Støre !

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden
Hermod Herstad – gå til den siterte teksten.

Hvilke svar er du kjenner til fra " ytre høyre" ? Dokumenter!!!!

Gå til kommentaren

Jødehatet

Publisert rundt 3 år siden

Det er ikke til å stikke under en stol at diverse karikaturtegnere  i Main Stream Medi har vært med på å øke jødehatet og jødefiendtlgheten. ( Verst her er Dagbladet og Dagsavusen). Det samme har visse kirkelige organer som Mellomkirklig Råd, KFUM-KFUK og SV/LO med sine boikottaksjoner ene og sakene mot den jødiske staten Israel. Ingen av ovennevnte har noe å rose seg av når det gjelder antisemittisme. 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere