Tore Holte

Alder:
  RSS

Om Tore

Elev

Følgere

Frihet koster penger!

Publisert rundt 3 år siden

Det er egentlig helt absurd, men vi lever i en verden hvor alt er eid av noen. Blir du ikke født med rikdom, noe de færreste gjør, så må du ta opp lån for å kunne eksistere, og er du heldig er du gjeldsfri ved pensjonsalder, men også det gjelder vel de færreste? De fleste går som gjeldsslaver.

Det samme for nasjonen Norge. Når politikerne gir bort landet og arvesølvet samtidig som vi sterkt forgjeldes så gir de også bort selvråderetten og friheten vår. Vi har snart like høy gjeld som oljefondet, et fond som knapt dekker statens foreløpige pensjonsforpliktelser. Vi ligger på 14 plass av verdens mest forgjeldede land. Altså bare 13 land med mer gjeld enn oss.

Fattigdommen øker i Norge og i hele verden. Den såkalte fattigdomsreduksjonen som følge av globalisering er basert på tallmagi og er ikke reell. Man bare endrer på tidligere tall så ser det bedre ut i dag. Man gjør også det samme med klima, endrer eller sletter tidligere tallmateriale.

- Fattigdom: sannheten bak tallene

- Verdensbankens tallmagi

De rødgrønne var vel ikke noe bedre da de skulle fjerne fattigdommen i Norge med et pennestrøk. De endret bare begreåpet fattige til «lavtlønte». Slik kan man si at vi ikke har fattige i Norge, bare lavtlønte. Men de kunne faktisk ha klart det med minimal innsats. SSB har regnet ut at det vil koste 3,5 milliarder kroner å få alle barn over grensen for lavinntekt. 

Samtidig er det helt umulig å finne gode tall. Alle synes å ha forskjellig måte å regne på enda de kommer fra samme skole. 

UNICEF kom i 2014 frem til at andelen fattige barn i Norge nær halvert, fra 9,6 prosent i 2008 til 5,3 prosent i 2012. Tallene til forskningsstiftelsen FAFO viser derimot at antall fattige barn har økt fra 50 000 i 2005 til 100 000 i 2011, altså helt motsatt.  I 2012 opererte man med 106.000 fattige barn i Norge. I 2017 kom NRK frem til at det bare var 98.000. Altså en nedgang...

Dessverre ser fremtidsutsiktene mørkere ut for de fleste. Dataprogrammer kan ta hundretusner av jobber i et jafs. Roboter, kunstig intelligens og førerløse kjøretøy likeså. Det vil ikke være jobber til folk og de styrtrike som får politikerne med på dette idiotiet vil neppe betale pensjoner, trygder og sosialstønad for de som ikke jobber. Så ikke bare trekker man opp stigen etter seg, men de sager også av greina de selv sitter på. Slikt blir det nemlig krig av.

Selvfølgelig er materielle verdier viktige, for de aller aller fleste. Det handler om frihet, frihet til å kunne velge, til å bestemme over eget liv. Har du ikke penger, har du heller ikke frihet.

Dessverre var det ikke en slik verden Gud skapte for menneskene... Menneskene valgte Mammon og pengene som sin Gud. Det er pengene som gir oss det vi trenger og derfor tilbedes de. Med penger kan du også kjøpe deg syndfri...

Så det store spørsmålet er vel egentlig; hvordan få en pengefri verden hvor vi eier alt i fellesskap, familieprinsippet? Det ville ha blitt en verden fri for grådighet, misunnelse og krig, vil jeg tro.

Gå til kommentaren

Ja hvem er i lomma på hvem?

Publisert rundt 3 år siden

Det er et absurd bilde vi er vitne til og det er ikke lett å vite hvem som er i lomma på hvem når vi ikke lenger har en objektiv presse

Takket være tidligere utenriksminister Hillary Clinton og Obama kontrollerer Putin 25% av uranproduksjonen i USA. (Go figure) New york Times mente dengang at Putin finansierte Hillarys valgkamp da millioner gikk fra Putins atomselskaper til Clinton stiftelsen mens de gradvis tok over uranproduksjonen. Hillary var utenriksminister og dermed den som hadde øverste ansvar for dette i USA.

Hadde Hillary vunnet så hadde det nok vært her fokuset lå, eller kanskje ikke.

Men det er ikke bare «utenriksminister» Hillary som donerer uran til Putin. John Kerry overtok utenriksministerposten etter Hillary og sammen med dengang utenriksminister Børge Brende klarer de det kunststykket og donere 11 tonn ferdig anriket uran fra Iran som ble fraktet forbi norskekysten i ekstremvær og vinterstormer den 28. desember 2015 og helt til Murmansk, og dette på tross av at de visste at Putin nylig hadde utplassert 422 atommissiler like ved norskegrensen, et grep han gjorde fordi Jens ble Natosjef og Nato snører seg sammen rundt Russland på alle kanter, stikk i strid med avtalene som ble gjort i 1991 og deromkring. Det er den største militære opptrappingen ved Norges nordligste grense siden Sovjetunionens fall i 1991. 

I 1999 gikk Polen, Tsjekkia og Ungarn inn I NATO. I 2004 fulgte ytterligere syv land, Bulgaria, Estland, Latvia, Litauen, Romania, Slovakia, og Slovenia. På toppmøte i Bucuresti i 2008 ble det enighet om at Georgia kan bli medlem en gang i framtiden. Det samme ble sagt om Ukraina. Montenegro ble invitert til å bli medlem i desember 2015. Per mai 2017 hadde Bosnia-Hercegovina, Georgia og Makedonia uttrykt ønske om medlemskap.

Så i det som så ut til å bli en stor nedrustning og forbedring av forholdet mellom øst og vest, har USA gått bak ryggen på Russland og det ene østblokklandet etter det andre har gått inn i Nato, noe Russland ser på som en stor trussel og førte til at de selv, ikke uventet, begynte å ruste opp i 2006. Russland presses nå opp I et hjørne og det er ikke rart de sikret seg Krim. Det er heller ikke så merkelig at de reagerer på Ukraina som var ønsket som et nytt NATO land allerede I 2008.. Natobase på Krim halvøya ville være det samme som om Russland skulle opprette militærbase i Florida...

Om Georgia vet vi at det var det Georgias daværende president Mikheil Saakasvili som startet krigen etter oppmuntring fra det hvite hus. Og på tross av dette får vi ensrettet pekefinger mot Russland fra Nato, Usa og et samled pressekorps. De snur alt på hodet og en ny kald krig er igang.

På meg virker det som om at denne hysteriske medieoppmerksomheten mot Trump er iscenesatt av The Establishment for at man ikke skal ta tak i en helt absurd virkelighet, og som er ekstremt farlig, spesielt for Norge.

I all hemmelighet har også Norge og USA utviklet atomvåpen i Nordnorge gjennom hele nittitallet, våpen som kan trenge igjennom de samme harde berglagene på kolahalvøya, og mange tror de er oppbevart i USAs store militære lagre i Norge. 

Og om så er tilfelle så er det «topp hemmelig» ... og nå fylles Norge opp av Amerikanske soldater (ikke Natosoldater) og utstyr, en nasjon som tror de kan vinne en atomkrig mot Russland, om den foregår fra Europa. Tyskland fylles også opp med amerikanske atomvåpen og er igjen Europas ledende politiske, økonomiske og militære makt.

Noe lignende hevdet også Putin I sin Valdai-tale hvor han advarte mot farene ved å tro at det er mulig å «vinne» en atomkrig. Putin refererer her til at amerikanske politikere, først og fremst de neokonservative, har forlatt doktrinen om MAD – Mutually Assured Destruction – som sa at det er umulig å vinne en atomkrig. Den offisielle amerikanske doktrinen er nå at det er mulig å vinne en atomkrig. 

Så jeg tror vi har adskillig større bekymringer en Trumps tilnærming mot Putin, Ingrid Vik

Gå til kommentaren

Ikke vær så beskjeden...

Publisert rundt 3 år siden

2,3 MILLIARDER SKATTEKRONER TIL CLINTON STIFTELSEN

Norge har siden 2007 bidratt med betydelige midler til Clinton Foundation. Det som er litt spesielt er at det ble gitt 1,3 milliarder i to omganger like før både Jens og Hillary gikk av og forberedte ny jobb. Først 500 mill da hun var på besøk i Norge 1. juni 2012 og ytterligere 800 mill den 12 februar 2013. Det er formidable 1,3 milliarder på 8 mnd og 11 dager. (Valget var 8/11)

Finansavisen skrev at bare 10-15% av midlene går til veldedighet. Resten til å bygge et mektig apperat rundt The Clintons. Underlig nok opphørte den enorme pengestøtten da hun tapte presidentvalget. 

Her er listen

- CLINTON FUNDATION FIKK 410 MILLIONER I BISTAND FRA NORGE- (Finansavisen 05.05.15) 

- HILLARY CLINTON FIKK 500 MILLIONER GRUNNER TIL Å ELSKE NORGE- (Aftenposten 01.06.12

- REGJERINGEN BLAR OPP 800 MILLIONER TIL CLINTON-STIFTELSEN- (Tv2 12. februar 2013

- GIR 140 MILLIONER TIL CLINTONS HIV/AIDS FOND - (Aftenbladet 13.07.2007

- NORGE GIR 23 MILLIONER TIL BILL CLINTON STIFTELSE- (Teknisk ukeblad 24. sep.2012

- NORGE STØTTER BILL CLINTON MED 30 MILLIONER- (31.10.2006)

- REGJERINGEN GIR 140 MILLIONER TIL BILL CLINTON STIFTELSE - (Aftenposten 19.02.15

- BRENDE GIR 256 MILLIONER til CLINTON PROSJEKT- (Aftenposten - 21. nov. 2014

Statssekretær Tone Skogen i UD sa i september 2016 at Norge ikke gir penger til Clinton-stiftelsen. Det vitner om null politisk kontroll over norske skattepenger og arvesølvet vårt, men kanskje også hvordan The Establishment fungerer? 

Jens Stoltenberg diskuterte mulighetene for toppjobben i NATO med Jonas Gahr Støre allerede i 2010 i følge hegnar.no

Det var Obama og Merkel som fremla Jens som kandidat. Norges massive bombing av Libya kan ha vært medvirkende årsak, noe som også åpnet Afrikas port for masseimigrasjon, noe som synes å være en del av planen? 

Gå til kommentaren

Når det gjelder USA og deres manglende evne til å se "bjelken I eget øye", så er det vel egentlig forståelig, men vestlige journalister burde være mer informert. Slik jeg ser det er det ingen større bidragsyter til ondskap I verden enn USA selv.

Jeg anbefaler å lese Robert Kennedy jr. sitt Essay, samt geografi professor John Ryan, til å begynne med.

Jeg kan kort nevne CIAs blodige kupp I Syria I 1949 da de veltet Syrias første demokratiske regjering etter frigjøringen I fra Frankrike I 1946. De nektet å godkjenne en oljeledning gjennom landet. Assad gjorde samme tabben og Wikileaksavsløringer viser at USA straks satte igang tiltak for å få fjernet Assad...

Dette med å trene opp ekstremjihadister synes å være USAs varemerke siden etter andre verdenskrig I hvertfall. Kennedy viser også til Romsfeldt som var I Irak og utstyrte Saddam Hussain med kjemiske våpen I 1983. Våpen de visste hanh skulle bruke mot Iran, samtidig som USA utstyrte Iran med våpen de visste skulle brukes mot Irak… Disse kjemiske våpnene ble funnet I 2003, men Bushregimet kunne ikke fortelle verden om dem. De var jo levert av USA og vestlige selskap. Likevel dømte de Saddam til døden for det samme… Og som om ikke det var nok. De lot våpnene ligge og så fikk IS dem

IS har brukt kjemiske våpen I Irak og Syria 71 ganger. Det hører vi lite om. Det er jo monsteret Assad som gjør slikt? (Dette er vel litt nærmere sannheten?)

Les mer her fra en artikkel av Robert Kennedy Jr. WHY THE ARABS DONT WANT US IN SYRIA. Man må nesten klype seg i armen over så mye ondskap fra dem som selv peker på andre som ondskapens akse. Husk også på Jesu ord om bjelken i eget øye. 

Les også denne veldokumenterte artikkelen av geografiprofessor John Ryan på Global Research, om opptreningen av ekstremjihadister (Mujahedin) med formål å begå grusomheter mot sivilbefolkning for å legge skylden på regjeringer for å søke støtte til invasjoner ol. (om byggingen av Al Qaida, Kosovo, Syria, mm) TERRORISTS OR FREEDOMFIGHTERS? RECRUTED BY THE CIA

Det finnes enormt mye mer for dem som gidder å forsøke å forstå. Og det bør man om man skal få slutt på disse oljekrigene som sender 60 millioner på flukt og forårsaker enorme lidelser, utallige døde og skaper nye kriger i en akse hvor vold avler vold og ondskapen ingen ende vil ta. Og alt bygger på løgner og atter løgner...

Gå til kommentaren

Det er vel ikke så rart man ikke lykkes

Publisert over 3 år siden

Netanyahu skrøt av å ha torpedert Osloavtalen og de har vel aldri hatt noe ønske om den, men Israel er også avhengi av avtaler og samarbeid med andre land, også Norge.

I en video fra 2001 som blitt vist på den israelske fjernsynskanalen Channel 10, skryter statsminister Benjamin Netanyahu av hvor lett han styrer USA og at han har tatt livet av Oslo-avtalen.

– Jeg vet hva USA er. Det er en ting du enkelt kan dytte rundt og føre i riktig retning, sa Netanyahu foran en gruppe israelske terrorofre – uten å vite at det han sa ble filmet. 

Og med tanke på at USA nå flytter ambasaden sin til Jerusalem har han nok rett i at han styrer USA. 

– Jeg synes det er bittert på mange måter å se hvor nært vi var. Netanyahu har drevet et dobbeltspill, og han har gjort sitt eget land en bjørnetjeneste sa Jan Egeland til NRK i 2010

Så var det Arafat som sannsynligvis døde av plutoniumforgiftning, muligens pågrunn av te han ble servert. 

Det er i hvert fall ikke godt å vite hva man skal tro. Ærlig spill er det i hvert fall ikke og begge parter bruker feil midler.

Her kan man se opptakten til staten Israel. Artikkel fra Dagbladet av Astrid Meland og historiker Hilde Henriksen Waage. En grusom historie som ikke vitner om noen god gud i ryggen...

Vi får jo håpe at noen etterhvert kommer til vett, eller at sannheten igjen dukker opp i verden. Det som skjer er ikke rett!

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere