randi bergan

Alder: 60
  RSS

Om randi

Katolikk.Interessert i debatt og syns det er gøy å følge med på diskusjonene her på VD. Intensivsykepleier.

Følgere

NORD KOREA

Publisert over 8 år siden

Når skal verden våkne og stå opp for de undertrykte og torturerte,våre medmennesker i Nord Korea.

Jeg leser idag at Nord Korea skal henrette 80 personer offfentlig. Bl.a pgav smugling av TV-apparater inn i landet. Leser også at de har gasset i hjel en familie,foreldre og 2 barn er brukt som forsøkskaniner. Så mye galskap og ondskap samlet er farlig! Hvorfor er ikke verdens øyne i større grad rettet mot NORD KOREA, verdens grusomste regime?

Vi har et ansvar for å hjelpe vi som er så priviligert og bor i Norge.

 

Gå til innlegget

friheten

Publisert nesten 9 år siden

Hei idag vil jeg dele noen strofer av en sang fra Bjørn E. Han har noen flotte tekster som setter ord på følelser. Jeg er ikke så god på fine fremmedord men et følelsesmenneske er jeg. Tror det er derfor jeg har så sansen for hans sanger. (Selv om niesa mi sa til moren sin at folk som hører på Bjørn Eidsvåg,har problemer.).......

Jeg opplever ikke at livet som kristen gjør menneskelivet så fantastisk. Gud er glad i alle mennesker og Han ønsker at alle skal få en relasjon til Ham. Det kan gjøre vondt å være kristen når den Hellige Ånd pirker i  samvittigheten og viser at jeg er har mine dårlige sider og kan såre andre.Men det er alltid gjort i kjærlighet,fordi Han er glad i meg.Og fordi Han ikke gav meg opp når jeg hadde gitt opp...Og gav meg et ankerfeste et sted å gå for å få ny kraft. En ekstra ressurs i livet som menneske, ikke en flukt fra problemene....ei helsetrøye, ikke tvangstrøye.

Dette er forsåvidt ikke et debatt-tema men et bidrag til debatten om hvorfor vi trenger en Gud. Og hvem Han er....for meg.Akkurat som vi her kan ha forskjellig forhold til vår far, har vi forskjellige behov og Gud møter hver enkelt der han trenger det mest.

  ....jeg var utslitt av min vakling mellom skyld og sjøl-forsvar, da fant du meg. Jeg trodde jeg var hel men jeg var et sprukket kar, da fant du meg.Du hørte mine tause skrik, Du trosset mine mange svik.

Du løftet meg opp av fordervelsens grav, og satte mine føtter på fjell, Du viste meg nåde istedet for krav, DA FANT JEG TILBAKE TIL MEG SELV.

 

 

 

Gå til innlegget

TRØST

Publisert nesten 9 år siden

Denne sangen er til trøst og åpner tårekanaene. Den ble spilt i begravlse til et flott menneske som døde på en tragisk måte. Vel verdt å høre på. Håper jeg har lykkes i å laste ned sangenførste gang jeg prøver på dette..

http://youtu.be/SfPLxRIwC_8

Gå til innlegget

hvem lyver?

Publisert rundt 9 år siden

Øygarden -saken

Hvem lyver,hva er sannheten i denne saken? Øygarden innrømmer akkurat det som kan bevises og forsøker å gjøre seg selv til offeret,. Han har hatt slibrige samtaler med en 13 åring...for å prøve ut grensene hennes. Hvor troverdig mener han at han fremstår?

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere