Ruth-Wenche Hebnes Vinje

Alder: 55
  RSS

Om Ruth-Wenche Hebnes

Jeg er fra Stavanger, men bor i Ålesund. Er gift og har tre barn. Jobber som lektor i den videregående skole i historie og samfunn/økonomiske fag. Leverte masteroppgave i karriereveiledning høsten 2016. Startet opp et Korsvei fellesskap i Ålesund i 2000.Har etablert og drevet et nettverk for lærere innen entreprenørskap og markedsføring i Møre og Romsdal fylkeskommune i fire år. De siste årene har jeg publisert en rekke kronikker om arbeidsliv, arbeidsmiljø og betydningsfulle damer i religionshistorien.

Følgere

Publisert nesten 3 år siden

Jeg beundrer Knut Arild for han mot til å stå for det som han er overbevist om! Han har tydeligvis jobbet med dette over en lang periode og kommet fram til dette synspunktet. Synes han har et viktig budskap i sin tale om å skape et varmere samfunn med "et raust vi" som bygger på tillit! Dette synet kan føre til solidaritet mellom alle mennesker i samfunnet i steden for at vi får dyrket fram et konkurransesamfunn om dyrker fram vinnere. Mitt håp er at fokuset i mediene blir på denne valgte politiske kursen og ikke på at det er noe uenighet i ledelsen i partiet! 

Gå til kommentaren

Publisert over 3 år siden

Dette var en godt skrevet tekst om hvordan man kan få til en god bedriftskultur. Det å få fram et mangfold med meninger vil være med på å gi kreativitet til en organisasjon. Flere stemmer vil bli hørt og dette kan føre til sterkere kultur. Har skrevet om dette temaet på verdidebatt med overskriften: Spenninger på jobben er ok.

Gå til kommentaren

Publisert over 3 år siden

Hei og det er sikkert riktig det og jeg skriver i teksten at det stort sett har vært fredelig mellom disse folkeslagene før staten ble opprettet. Det blir skrevet på denne måten i historiebøker som blir undervist i den videregående skolen. 

Gå til kommentaren

Publisert over 4 år siden

Dette er viktig å ta med!  Jeg tenker at for min del som lektor i den videregående skolen kan elevene som brukere være med i de ulike spenningsprosessene. Dette vil gi økt kvalitet på den læringen som de skal få med seg.  


Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere