Roald Sikveland

Alder: 40
  RSS

Om Roald

Bosatt på Ålgård, i Rogaland. Gift med Monica, og har en liten sønn født i september 08. Jobber som daglig leder Norske Baptisters Barne- og Ungdomsforbund (NBUF)

Følgere

Innvasjon i navlen

Publisert over 12 år siden

Lurer på om vi er født navlebuskende? -eller om vi lærer det etterhvert?

Min 7 mnd gamle sønn er til tider ganske så selvopptatt, særlig når det er tre timer siden han har spist, men han er samtidig imponerende åpen for denne verden, både gjenstander og mennesker.Og jeg er også stygt redd for at han er fargeblind! -blir like glad når han ser asiatere, afrikanere som de gamle damene i kirka! -så ikke vet jeg!

Men det jeg erfarer, som kristen og som baptist, er at Gud sender oss hauger og lass av mennesker inn i denne navlen vår.

De siste årene har kirkesamfunnet (etter 50års tilbakegang) vært i relativt stor vekst, både i medlemmer og menigheter. Også barne- og ungdomsforbundet opplever vekst og omvelting. En betydelig andel av våre medlemmer har en annen bakgrunn enn norsk, den største gruppen er flykninger fra Burma.

Dette gir oss selvsagt utfordringer, men jeg tror alltid det gir oss utfordringer når Gud gjør noe i navlen vår!

Misjonal er et våre kristne moteord, og for oss så har våre nye venner som har kommet oss nær vært med å vise oss hva det vil si å være misjonal i hverdagen.

Jeg håper at Gud vil fortsette å røre i navlen vår, og også utfordre oss enda mer til å nå ut til de menneskene som ikke kjenner Jesus før de kommer hit.

Jeg er ikke spesielt redd for hverken snik-islamifisering eller hvitløk, men jeg er redd for at vi ikke skal skjønne hva som skjer når Gud rører i navlen vår.

Hva skjer i din navle?

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere