Petter Kvinlaug

Alder: 58
  RSS

Om Petter

.

Følgere

Daniels bildestøtte

Publisert nesten 5 år siden

Mange har snakket om den og verdensrikene, men det er et fenomen her, jeg har lyst til å høre andre bibletroenes meninger på.....

Metallene går fra gull til jern. De blir mindre og mindre edle, men sterkere.

På føttene, skjer det noe rart. Det går plutselig om fra å snakkes om metaller til leire!

Vi vet at metaller kan blandes og skape legeringer. Leire kan ikke blandes med metaller. Hva betyr dette?

Kan det forståes slik at rikene gikk fra å være edle, dvs gudstroende, til å være mer og mer sekulære, samtidig som den menneskelige kunnskapen øker, og dermed blir metallene sterkere etterhvert?

Hva med leiren da? Kan det bety at folk i de siste tider blander seg, som ikke er integrerbare med hverandre?

De rikene som dominerer før Jesus kommer tilbake, skal til dels være sterke og til dels være svake. Kan det bety at teknologien er sterk, akkurat som jernet, men befolkningen er splittet fordi de ikke er integrerbare, eller kan blande seg med hverandre? Slik som jern og leire ikke kan blande seg med hverandre.

Hva kan dette med jern og leire ellers bety?

 

 

 

 

Gå til innlegget

Fastlegeordningen

Publisert nesten 5 år siden

Jeg så på Dagsnytt 18 i dag. De diskuterte fastlegeordningen. Der har jeg noen tanker.....

Leger er mennesker de også. De er flinke på sine ting, og mangler kunnskaper på andre ting. Når du skifter lege, kan kanskje den noe mer om det du feiler, enn den andre legen kunne, eller kanskje ikke.

Jeg følte meg dårlig og bestilte time hos min fastlege. Jeg fikk beskjed om at jeg kunne komme om 3 måneder. Jeg visste jo hva jeg feilte. Det burde vært unødvendig å hangle i 3 måneder ekstra fordi jeg hadde Borelia. Jeg ble jo bare verre og verre, og min rekonvalesenstid ble jo mye lenger!

Veldig mange vet hva de feiler. Da burde en kunne ha en ordning som medfører at du får behandlig raskt. Derfør bør vi heller ha en "pool" av leger som kan ta i mot deg når du trenger det, og ikke stå i kø hos en fastlege.

Er du fastlege, vi du alltid ha en del hypokondere på skulderen. Fastlegene skjønner jo det, men hva kan de gjøre? Du vil også ha en del pasienter som heller trenger en psykolog. En lege fortalte meg at den beste resepten han kunne skrive ut, til enkelte pasienter var: "En god venn", men det valget fantes ikke i reseptblokken.

Vi vet jo at leger alltid har hatt problemer i selskaper. "Å - jeg har så vondt i armen min, hva kan det være?  Jeg kan fortelle dere at dataingeniører har det meget verre. Alle har problemer med datamaskinen sin! Da må legen si "Gå til en undersøkelse" Dataingeniøren må si "Kjøp en ny en". Å kjøpe en ny datamskin er fort gjort. Det å gå til legen er en lang prosess. Derfor fungerer ikke fastlegeordningen.

De som har penger, finner en lege, raskt, uansett. De som ikke er så bemidlet blir utsatt for et sosialdemokratisk system som tar månedsvis.

Skal jeg reparere bilen min, er det gjort på dagen. Der har vi et system som fungerer. Skal jeg reparere kroppen min, som faktisk har litt mer verdi for meg, nei, da tar det månedsvis.

Hvorfor heller ikke lage et system som fungerer?

Gå til innlegget

Okkupert av hvem?

Publisert nesten 5 år siden

Så langt jeg kan se av San Remo-avatalen blir jødene gitt ansvaret for å administrere Palestina

Så hva med alle som sier at Israel okkuperer fremmed land? De har ikke historiekunnskaper.

Israel/jødene og deres rettmessige organisasjoner er gitt rettigheten til å administrere mandatet Palestina ihht San Remo-avtalen.

De som sier at Israel okkuperer land, lyver ganske enkelt!

Er ikke San Remo avtalen gjeldene folkerett?

Gå til innlegget

Villkatter

Publisert nesten 5 år siden

Jeg har noen villkatter rundt huset, som jeg gir mat.

Jeg har lag med dyr. Villkattene rundt huset er ikke redd for meg. Jeg får lov å ta på dem litt, men jeg kan ikke kose med dem som en tamkatt.

Selv om de er skeptiske, spiser de med begjær den maten de får. Jeg rensker kjøleskapet og gir de gammel fløte og pølser som lukter surt og er gått ut på dato. De kaster seg over det. Gir jeg de friske tomater, er de overhodet ikke interessert.

Hvis de er redd for meg, hvorfor tør de spise den maten jeg gir dem? De lukter hva de kan spise. Det ligger i naturen til katter

Hvordan er det med en åndelige føde vi spiser. Lukter vi på den, eller ser vi hvem som serverer den?

Jeg er redd for at det siste er tilfellet......

Dette ligger i naturen til oss mennesker også, men sansen er bedøvet av det samfunnet vi lever i. Vi har mye å lære av villkatter:-)

Gå til innlegget

Jeg bare lurer på.....

Publisert nesten 5 år siden

Når sluttet "Fritt Ord" å støtte Verdidebatt?

Jeg kan ikke se logoen lenger......

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere