Per Traasdahl

Alder: 65
  RSS

Om Per

Trønder som for tiden bor på Sørlandet. Mekaniker, elektroniker, båtbygger, Samt mye mye mere....... Kjemisk fri for religiøse anlegg og tenderer derfor deretter.

Følgere

Hijaben i Iran

Publisert rundt 5 år siden

Jeg har fulgt litt med på denne hijab debatten og ettersom jeg har en nær venn i Tehran (kvinne) så tenkte jeg at jeg skulle spørre henne om hva kvinner i Iran tenker om dette plagget. Religiøst eller politisk.

Her er svaret:

Hi

some stupid people believe in this stupidity so hijab is something religion and personal for them but on the other hand it is rule in iran so for about 90 percent of people including me it is political.

Jeg kan jo tilføye at mange kvinner i Iran reiser til Tyrkia hvert år bare for å kjenne på friheten uten denne tvangen. Hun fortalte at ei venninne dro opptil fire ganger i året. (Iranere reiser visumfritt til Tyrkia)

Gå til kommentaren

9.11

Publisert rundt 5 år siden

Hvis du ikke allerede har lest boken til tidligere CIA asset Susan Lindauer Jan, så anbefaler jeg den.

Hun har også forelesninger lagt ut på youtube hvor hun snakker om boken og åpner opp for spørsmål fra publikum. Du får ganarntert en slags Fjellbakk Taftø/  Juklerød fornemmelse når du hører hennes historie.Det er mye som ikke stemmer i den offisielle versonen av 9.11, og her får en kanskje vite hvorfor.

Gå til kommentaren

Videresendes til facebook

Publisert over 6 år siden

Bra  at du stiller opp Aarsund. Folkvord har jo abdisert for lengst...

Gå til kommentaren

Hvis ingen kan gjøre rede

Publisert over 6 år siden

for hvorfor Norge har så skyhøy utenlandsgjeld så regner jeg som sikkert at pengene kan gå til kriging histen og pisten. Her hjemme kan de ihvertfall umulig ha blitt brukt, så det er nok ikke bare Saudi Arabia og USA som

finansierer krigene for tiden

Gå til kommentaren

Surr?

Publisert over 6 år siden

Fremdeles ikke et himla kvekk om de muslimske innvandrerkvinnene og deres kår.

Å jo da Dagrun Eriksen. Du surrer du også. 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere