Olav Nisi

Alder:
  RSS

Om Olav

Beskriv deg selv her

Følgere

"Heltinneindustrien"

Publisert over 5 år siden

Klassekampen har en artikkel under "meninger", som tar for seg den ikke underbyggede kritikk av islamske miljøer i Norge som fremmes fra insidere.

Gå til innlegget

Er det så fali, vi har da også olje

Publisert over 5 år siden

Det henvises i ulike samenhenger til "våre forpliktelser" i følge menneskerettighetene som er vedtatt av FN. Saudi-Arabia innehar nå et førende ansvar i overvåkningen etter hva vi forstår.

Spørsmålet som følger må bli - er det mulig oljerikdom, eller er ulike religioner som avgjør de ulike krav til  land som er medlemmer av verdensorganisasjone ?

Til orientering, overskriften inneholder en diskret ironi. Jeg tenkte lenge på  " Op, alle jordens bundne feminister"

GENEVA, Nov. 21, 2016 – The UN just elected Saudi Arabia to a 3-year term on its Human Rights Council, and Saudi representative Abdulaziz Alwasil has arrived in Geneva to take up the post.

Membership on the UNHRC gives Saudi Arabia—which has the world’s worst record on women’s rights—the right to vote on, influence and oversee numerous mechanisms, resolutions and initiatives affecting the rights of women worldwide, including:

Gå til innlegget

Krenkelsespoliti må opprettes

Publisert over 5 år siden

Det er ingen veg utenom. Myndighedane må griba inn, som han sa, bysbarnet til Johannessen, da Hitler bomba Kristiansand. Et krenkelsespoliti må opprettes .

Problemet  vokser seg sterkere for hver eneste dag i vårt samfunn.  Et virus, som inntil for ca 30 år siden var ganske ukjent i Norge,  med nå har slått til med full styrke, riktignok med varierende inkubasjonstid hos de smittede. Medfører ulykke for folket,  for deler av folket, ja ned til det enkelte individ.  Som blir tråkket på. Familier blir tråkket på. Ikke minst, mine uskyldige barnbarn  blir tråkket på.  Av Krenkelsesviruset.

Det begynte egentlig med tre små griser. Så kom skandalen med en lærer nede fra bibelbeltet med et smykke som lignet uhyggelig på en davidsstjerne.  Vi blir krenket !  Til og med på tvangsbetalt norsk TV briefes det med kors på halsen. Lykkelig meg, 80 - åringen som aldri før hadde hørt ordet.  Men nå skjønner jeg det.  Det finnes alltid noen som blir krenket, jfr. innlegget her på VD av  Chr. Lomsdalen. Gangen rundt juletreet.  Ikke noe å le av.  På vegne av noen få har han har like stor rett til å føle seg krenket av avguderiet som en større del av våre landsmenn.  Eller som meg, da jeg halvt bevisstløs midt på natta  ble vekket av ei, etter utseende å dømme,  somalisk jente med hijab som skulle sette den midnattlige nålen inn i armen min for en ny dose med antibiotika.  Jeg ble krenket,  men overlevde.  Med nervene inntakt, men jeg er litt tøff slik.  Tenk om dette hadde hendt andre, gamle ( ! ) og svake ! Trolig verre for henne som måtte ta på en fremmed kar.  Åsså nattestid og all ting.

Det er skevet nok nå om julesanger og tradisjonelle julegudstjenester.   Men, det er something sick in the state of Norway.   

 

 

 

 

 

Gå til innlegget

Foreldre i Bø protesterer anonymt mot angivelig isamsk påvirkning i skolen

Det ble  i fjor sendt et anonymt rasistisk brev  til rektor og senere til lærer i Bø i Telemark.   Avsenderne er angivelig foreldre - to eller flere, og de uttrykker frykt for at en lærer sprer islamistiske holdninger til barna, og  i det siste brevet som kom over et år seinere, sendt direkte til læreren, gis det uttrykk for at de ønsker vedkommende fjernet.  I følge Telemarksavisa er det igangsatt full etterforskning av lovbruddene, og Kripos er vurdert innkoblet.

Avsenderne er anonyme og ønsker det fordi deres syn er politisk ukorrekt.  Står det å lese. 

Det opplyses ikke noe om det kan være fnugg av sannhet i noen av påstandene.  Altså om læreren har brukt noe av tida til å promotere islam på en måte som kan oppfattes som påvirkning. 

Det blir spennende å følge denne saken framover.  Skoleverket er blitt nokså hysteriske etterhvert når det gjelder religionens plass i skolen, jfr. innlegget til Tyvand om julesanger.

  I en Oslo-skole med 90 % fremmedkulturelle, vil det trolig bli særdeles vanskelig for myndighetene  å håndheve retningslinjene  etterhvert som  klasser og skoler får flere og flere muslimske lærere.  Få av elevene er  interessert i  å melde fra. HEF er trolig  uinteresserte fordi de ikke har makt eller innsyn i slike fora.  I  Bø, og andre skoler med liten andel fremmedkulturelle og muslimske lærerkrefter vil brudd i det lengste bli beskyttet av rasismeparagrafen.  Det trues med tre års fengsel ovenfor rasistene.

Det er å håpe at avsenderen eller de som står bak blir tatt slik at vi får en sannhet å forholde oss til.  Rasistisk hets - eller ulikhet for loven.

Gå til innlegget

"Groteskt lystmord" på Reinfeldt

Publisert over 5 år siden

Flere svenske topppolitikere tar selvkritikk. Det blir ikke tatt nådig opp av den fossile elite.

Lena Mellin,  en av Aftonbladets tunge medarbeidere er fortørnet over at det finnes svenske politikere som engang var trogne medarbeidere i  Fredrik Reinfeldts konservative regjering, men  nå offentlig tar selvkritikk og vedgår at de tok feil,  Ved å støtte statsministerens stø kurs mot diket.  "Lystmord" på  sjefen for den mest vellykkede regjering Sverige har hatt, skriver dama.

Vi husker at for kort tid siden var Reinfelt  gjest i "Skavlan" og priset seg så lykkelig over at han hadde "åpnat sitt hjärta"  - med den sluttlige konsekvens at Sverige i fremtiden ville få mennesker nok til at han og alle utslitte svensker ville bli tatt vare på  i sin alderdom.

"Klippe, klippe" sa kjerringa når det gikk mot stupet,  og etter  hva Andre Bjerke forteller skal denne egenskapen være i slekt med det beste i oss.  Jeg vil føye til,  riktig, hvis en nasjon går inn for lystmord på seg selv.

Aftonbladet, Lena Mellin, sitat:

Det lustmord som pågår av Fredrik Reinfeldt, den mest framgångsrike M-ledaren genom tiderna, är groteskt.

Moderaterna borde försöka lära sig något av honom i stället.

Fredrik Reinfeldt var svensk statsminister i åtta år och partiledare i elva. Det var en mycket framgångsrik tid för både honom och hans parti, faktiskt den mest framgångsrika sedan Sverige blev en demokrati.

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere