Mons Henrik Slagsvold

Alder: 81
  RSS

Om Mons Henrik

Uten profil-Profilløs.

Følgere

uforglemmelig, Bjørn Erik.

Publisert rundt 3 år siden
 En beretning om en opplevelse

jeg lenges.

Gå til kommentaren

Individualterapeuten.

Publisert rundt 3 år siden

For den med endel innsikt iulikeformer for psykoterapi påimdividplan

Gå til kommentaren

Grundig.

Publisert over 3 år siden
Tore Holte – gå til den siterte teksten.
Så jeg tror vi har adskillig større bekymringer en Trumps tilnærming mot Putin, Ingrid Vik

Som jeg skulle sagt det selv. Takk for grei og fyldestgjørende historikk og grundig research til Holte.

Gå til kommentaren

BRICS

Publisert over 3 år siden
Og derfor arbeides det temmelig aktivt på alle tenkelige områder for å blokkere Donald Trump slik at avsløringer koker bort .

Så langt jeg rekker å følge med snakker stadig flere analytikere og internasjonale kommentatorer om at USA er et imperium nærmest i fritt fall. Historikere ser likheter med Romerikets fall. 

Det Trump skal ha er at han har dratt teppet til side så alle som tør kan beskue tragedien. Som venn av Amerika er det et trist skue hva Washingtoneliten har stelt i stand for sitt fantastiske land med sin Globalisme og neoliberalisme. Det hele tjener ikke det almindelige amerikanske folk, noe amerikanerne selv synes å være i ferd med å oppdage.

I disse dager foregår et møte mellom BRICS-landene (Brasil-India-Kina-Sørafrika) i Johannesburg i Sørafrika. Her legges planer og grunnstener som vil få enorme konsekvenser for planetens utvikling. En vesentlig del av jordens befolkning og GDP er representert her. 

President Erdogan er også invitert og hva han har hørt skal ha gjordt sterkt inntrykk på han. Hans hovedinntrykk er at her søker man fordeler for alle, mens vestlige organisasjoner søker fordeler for de få.

Blandt de som derimot ikke er tilstede under møtet er. norske medier. Her  finner man nesten ikke et eneste pip om møtet. Kanskje burde norske medier og politikere dra strutsehodet opp av sanden og se seg litt rundt i verden?

I andre sammenhenger heter det at det er dumt og utrygt å legge alle eggene i en kurv. Slik jeg leser Ingrid Viks innlegg mellom linjene er det nettopp det hun gjør ved å lene seg sterkt til Washington. Hun kunne f.eks kalt de amerikanske kristne som gleder seg over møtet mellom Trump og Putin «brobyggere» i stedenfor «Putins nyttige idioter»? Håper hun korrigerer meg om jeg tar feil. Hvis ikke: «Den som tier samtykker»

Gå til kommentaren

Utrolig.

Publisert over 3 år siden
Her er en artikkel du muligens har interesse av.

Takk for lenken. Det reneste galehus vil jeg påstå. De trenger kanskje en skikkelig krig f.eks. mot Iran nå for å fendre av det verste og samle troppene.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere