Martin Drange

Alder: 36
  RSS

Om Martin

Nasjonalkonservativ politisk og blanding av liberal og konservativ teologisk. Skriver på Verneverdig.wordpress.com

Følgere

Prioritering av noen går ut over andre

Publisert nesten 5 år siden

Her er forøvrig et bibelvers som innvandringsliberale kristne burde føle seg truffet av i og med at sannheten (den vår Gud snakker høyt om) er at ikke-vestlig innvandring unektelig rammer velferden i vårt land og derved vår neste nordmann og egen familie: 

1. Tim 5,8

  8 En som ikke har omsorg for sine nærmeste, og særlig for sin egen familie, har fornektet troen og er verre enn en vantro.

 

Gå til kommentaren

Njaha?

Publisert nesten 10 år siden

Nå er det vel også mange kristne, meg selv inkludert, som tror på at jorden er ca 4,6 milliarder år.

Gå til kommentaren

Joda, norsk naivitet har dominert vel mye.

Publisert nesten 10 år siden

Jeg tenker at hovedpoenget i denne saken burde være, uavhengig av radikal islam eller helt andre ting, at norsk naivitet sørget for at det var for lite sikkerhet rundt blant annet regjeringskvartalet i Oslo. Jeg vil faktisk tro at alle andre land, eller så godt som alle, har mer sikkerhet enn vi har hatt hittil her i Norge. I møte med utfordringer knyttet til potensielt voldelige islamister og i møte med globaliseringen, burde det være selvsagt at at slike politiske maktbaser har større sikkerhet. En skulle jo tro at vi hadde lært av de flere terrorangrepene som allerede har vært i Europa og i USA, inkludert de maaange som heldigvis har blitt avverget. Som 22.juli viste kan det finnes potensielle trusler også fra etniske nordmenn, uten at dette skal ovedrives. Men å kun trekke islam inn i dette synes jeg blir litt enkelt. Poenget er at de som styrer er dømt til å bli hatobjekt for enkelte individer og/eller grupper. Og da må sikkerheten skjerpes. "God" gammeldags naivisme, uansett hvor rotfestet den er i den norske kultur, hjelper ikke lenger da.

Gå til kommentaren

Slett gjerne dette

Publisert nesten 10 år siden

Dette innlegget kan bare slettes. Det gikk ikke helt som det skulle. Plutselig var et innlegg jeg var halvveis ferdig med publisert og så fjernet jeg alt i det og skrev på et nytt. 

Gå til kommentaren

Gratulerer, Hanne

Publisert over 10 år siden

God lesning! Gratulerer så mye :)

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere