Lise Helgesen

Alder: 10
  RSS

Om Lise

Kristen jente,
søker det gode for livet. Guds Ord.

Følgere

Publisert nesten 5 år siden
Rune Staven – gå til den siterte teksten.
Hvilke tanker får man når man leser i en gammel Bok som er skrevet for mange tusener av år siden kan forutsi så mange ting som vil skje i vår tidsalder? Hva gjør dette med troen til menneskene.? Blir troen, og sannheten forsterket.? eller velger man å ignonere dette også? Man har alltid noen undskyldninger på at det som er skrevt for så lenge siden, er enten tilfeldigt, eller at det enno ikke har skjedd,og vil sansyneligt ikke skje heller,og man har helt sikkert mange andre borforklaringer også. Men for meg blir det som står i Bibelen mye mer tydeligt, og forståligt på hva som holder på å skje i enden av denne verdens tidsone. Dette er noe som virkeligt vil skje. Det vil også snart komme fram flere synelige profetier som er tilrettelagt for vår verden i dag som no er i endetiden. Dette med dyrets merke for eksempel,nermer seg også, som så mange ignonere lett i dag, både troende og ikke troende.

Krigen i syria har snart vart i 5 år og skriften på veggen er tegnet med store bokstaver. 

Dette kan ikke sammenlignes med andre uoppfylte profetier. Omfanget og hyppigheten av naturkatastrofer øker bare i takt med tiden. Jorden blør og det er vondt å se hvordan Skaperverket ødelegges.

Jeg tror også Guds Ånd kan og vil hjelpe oss med å se og forstå det vi trenger å vite i tiden like før Jesus kommer tilbake. Noen er klare nå, andre ser alvoret og vil gjøre sine forberedelser, jeg tror det er ulike prosesser og stadier og hadde vi kunnet se inn i hjertene til mennesker ville vi kunne se nettopp dette.

Jeg tror også det snart vil komme frem flere synlige profetier. Når disse viser til Guds Ord kan vi forstå hva som skjer. Og Jesus banker på hjertene våre. Ser vi det og vil vi lukke opp. Invitere han inn og lytte til når visdommen taler. Ja det er spesielle tider vi lever i. Jeg er veldig enig med deg i det.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 5 år siden

Godt skrevet Rune.

Og absolutt verdt å ta med seg i sitt hjerte.

Tenk at kanskje vi er den siste generasjon før Jesus kommer tilbake.

Takk for tankevekkende innlegg.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 5 år siden
Håkon Hovda – gå til den siterte teksten.
La meg nå poengtere noen enkle ting rundt hele tanken på at du kan beholde kristendommen uten å beholde troen på en sann og ufeilbarlig Bibel. For det første, hvor kommer troen på Jesus fra? Paulus gjør det helt klart i Rom 10: Den kommer av å høre forkynnelsen av evangeliet. Vår tro er uløselig knyttet til Bibelen, like mye som Johannes gjør det klart at Jesus faktisk er Guds Ord og derfor uløselig knyttet til denne (Joh 1).

Du har gitt et veldig godt innlegg.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 5 år siden
Ragnhild Kimo – gå til den siterte teksten.
Jeg får av og til inntrykk av at våre hyrder og lærere mener at Den Hellige Ånd følger

Enig i alt du skriver her Ragnhild.

Jeg gjør meg de samme refleksjoner. Det er viktig å være våken og ikke la seg forme av tidsånden. Det kreves også mot og styrke til dette, også for enkeltmennesker. En kamp kan det være, eller en prøvelse og troen settes definitivt på prøve.

Men, er det ikke slik det var for våre forgjengere også.

Om Ordet får lov til å forme oss er vi heldige. Vi vet at Ordet er sant og har kraft, salt og det treffer også hjertene til menneskene. Gang på gang. Hva man velger å gjøre med det er opp til enhver.

Og det er godt vi har VD, her kan man gå på skattejakt og finne både gull og diamanter.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 5 år siden
Randi Nilsen – gå til den siterte teksten.
Men Paulus sier at det er viktigere å be med forstanden enn å be i tunger. Jeg liker det best også.

Ja det var kloke ord fra Paulus.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere