Lene Bernsen

Alder: 10
  RSS

Om Lene

Følgere

100 % støtte Lars

Publisert rundt 10 år siden
Lars Randby – gå til den siterte teksten.

Personlig kommer jeg ikke til å gi en krone til formålet selv om det er en god sak det går til. Det blir for hult når statsledere roser slike aksjoner opp i skyene fremfor å jobbe med aktørene som produserer og konsumerer våpnene.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 10 år siden

Jeg ble utsatt for noe lignende i etterkant av 22/7 og er rystet over at mennesker kan få seg til å tenke slike tanker om meddebattanter. Det burde man holde seg for gode til!

Hei Sissel,

var redd for det. Om noen skremmer deg så ta kontakt med politiet og fortell hva som skjer. Det følges godt med på VD. At noen går frivillig inn i honingfellen når man løfter fanen gjør jo jobben til PST mye lettere : ) Som Mette sier vil ingen av oss godta religiøse opprør i Norge av noe slag, da vil vi kjempe for å forsvare oss selv. Selv er jeg sivil men hadde jeg vært noe annet ville ikke etnisitet, religion eller nasjonalitet hindret meg i å stoppe en voldelig person. 

La de som ser fanden og tegn bli oppdaget som det de er særinger som trenger hjelp, slik at vi andre kan leve i fred for deres syke sinn!

Gå til kommentaren

Takk Sissel

Publisert rundt 10 år siden

er vel i beste fall ukledelig og i verste fall spore til avsporing. Det kan friste å si noe mer om den.

Det høre til historien at samme mann sendte meg en PM i sommer og ba meg om å ta kontakt med en mann som var helt ufarlig. Det viste seg at vedkommende mente selv å være høyreekstrem og islamfiendtlig. Er det slike som formidler sannheten til oss? Best å feie for egen dør og holde seg til sak!

Gå til kommentaren

Publisert rundt 10 år siden
Finn Eriksen – gå til den siterte teksten.

"Man må jo fordømme volden de kristne også bedriver i Egypt nå!"?

Hvet du hva Finn du må lære deg at jeg ikke er en skolejente du kan stille til veggs!

Vi lever i et land med ytringsfrihet og det betyr at vi kan mene det vi vil. Om du tolker mine meninger så negativt så du gjør så er det ditt problem. Du for bare leve med det. Jeg gidder ikke å diskutere på dette nivået du legger opp til! Så samtalen er avbrutt fra min side. Om du skriver mer konspiratorisk om min person så trykker jeg på varselknappen. Hold deg til sak og ikke gå løs på personer. Hva vet du om hvilken informajon jeg har om de kristne i Egypt?

Du vet ingenting om meg pga vi kjenner ikke hverandre!

Gå til kommentaren

Publisert rundt 10 år siden
Lars Randby – gå til den siterte teksten.

Hadde vi klart å handle lokalt å tenke globalt ville vi muligens kommet litt videre. Slik vi oppfører oss nå ser det ut til at vi har en tendens til å konsentrere oss om alt mulig som ikke egentlig berører oss lokalt og glemme at det tross alt er oss selv og det nære rundt oss vi råder over.

Hei du er kjempe flink Lars : ) 

Ha en fin dag : )

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere