Kåre Kvangarsnes

Alder:
  RSS

Om Kåre

pensjonist

Følgere

Mørkret og politikk.

Publisert rundt 1 år siden

Politikere og andre som anser seg som gode, kan ikke frelses. De ligger i mørkret og kommer ikke ut derfra om de ikke kommer til sannhets erkjennelse.

Regjeringen vår, med Erna, Ropstad og bistandsministeren Ulstein i spissen, pøser nå folkets penger ut av landet i rekordfart -og skryter av det. "Egoister" som ber dem vise måtehold med skattepengene våre, stemples som usunne  nasjonalister og blir møtt med hånfliret.

"Fattig-Norge" manifisterte seg  i nyhetssendingene på TV-nyhetene under  påskehøytiden. Matutdelingskøene er lengre en noen gang i storbyene.

Lille Ulrik og andre som trenger kostbare øyeoperasjoner,  ble blankt avvist av helsevesenet  og Erna, Høie og Ropstad, De  samme godhetspolitikere som soler seg i glansen i FN og EU som verdensmestere i utenlandsk bistand og humanisme. "Vi er verdens beste...", sier de ikke så sjelden.

"Flere Moria-flyktninger! "roper deres heiagjeng på Facebook. I mange grupper blant handicappede og pårørende  og folk uten arbeid i Norge  er den relative fattigdommen stor, men de er ikke gjenstand for gråtekampanjer og trusler om regjeringskrise fra KrF og V. 

 Et nytt parti er i emning i vårt land. Partiet Sentrum. Her samles alle de som mener Norge må åpne grensene i enda større grad enn vi har gjort til nå. Pengeflommen ut av landet må fortsette i økt tempo. Klima-og godhetshysteriet er det frelsende budskap som redder kloden og sjelene.

Bibelen sier noe om den tilstand verden befinner seg i. Den manglende erkjennelsen stikker dypt også i kristne kretser:

(Johannes 1:4:5)

"In  Him was life, and the light was the life of men.

 And the light shineth in darkness and the darkness comprehended it not."

 (Johannes 3:19)

 And this is the condemnation, that light is come into the world, and men loved darkness rather than light, because their deeds were evil." 

(1.Mos. 8:22)

"While the earth remaineth , seedtime and harvest, and cold and heat, and summer and winter, and day and night, shall not cease."

Gå til innlegget

Vi kan være takknemlig for at politiet hindret liv i å gå tapt.


Vårt Lands journalister og spaltister er kjent for å kritisere islamkritikere og innvandringsskeptikere og å rapportere om og moralisere om alt som smaker av fremmedfrykt og muslimfientlighet, og advare om alt de oppfatter som høyreradikale trusler i vårt samfunn. Vold og trusler fra venstreradikale og muslimer synes avisen ikke å være interessert i å rapportere om eller advare mot på samme måte.

SIAN-demonstrasjonen og volden den ble møtt med i Bergen er behørig omtalt og dokumentert i de fleste media gjennom film, vidoer og nyhetsartikler. Fokuset i de venstrevridde mediene og fra politikere på venstresiden har vært politiets maktbruk som de mener har vært overdrevet. På høyresiden nødvendigheten av at politiet har maktmonopolet og benytter de midler de har til rådighet for å verne liv og helse og ytringsfriheten.

Vårt Land på sin side har tydeligvis ikke vært interessert i å kommentere elller ta stilling til en av de mest voldspregede motdemonstrasjoner vi har vært vitne til i Norge der lederen for SIAN ble slått ned av rasende ungdommer/menn og politiet ble pepret med stein og egg og sperringer stormet.

 Etter at demonstrasjonen var opphørt, angrep en del av demonstrantene politistasjonen i Bergen, tydeligvis for å hevne seg på politiet som hadde forsvart en lovlig markering mot islam. Noe lignende har vi vel aldri sett i Norge før?

Hvilket inntrykk skal en sitte igjen med når Vårt Land ikke tar stilling til vold fra venstreradikale og muslimer? 

Vil avisen være troverdig eller er den først og fremst styrt av ideologi ?

 Er SIAN-lederen så forhatt at han ikke er verdig et forsvar når han blir slått til blods? Hva med politiets rolle i et demokrati? Mener Vårt Land at politiet  skulle tatt seg tid til å prate med demonstrantene -bedrive dialog under demonstrasjonen kanskje? 

Er vold fra muslimer som er krenket allright for Vårt Lands del, siden avisen ikke forhaster seg med å si noe? Hva har vi redaktører til egentlig? Vente og se hvor vinden blåser? Være like taus som Erna?

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere