Verdidebatt

Kommer de pedofile en dag ut fra skapene?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

For et par uker siden deltok jeg på debatten "Legning og lyster" av Bjørn Arne Rosland. Jeg siterer her min "slippery slope"-tanke, kommentar # 45: "Nå, år 2010 tenker de aller fleste at pedofili ikke er riktig, på samme måte som de fleste tenkte for 50 år siden om homofili. Kan det tenkes at med den farten som grenser flyttes i dag, er pedofili akseptert om 50 år?" Dette ble møtt med god og fornuftig argumentasjon om barnelover, som har blitt mye bedre med tiden og  skal også i fremtiden gi god beskyttelse for barn. Og dette håper vi.

Men etterpå ble jeg kjent med en annen, kvalmende og sjokkerende virkelighet ved artikkelen "Homosexual Behaviour & Pedophilia". Forfatterne Frank V. York og Robert H. Knight dokumenterer om homoseksuelle aktivisters langsiktige mål og anstrengelser for å skaffe seksuell frihet for barna og for å normalisere pedofili. De arbeider for å senke eller fjerne seksuell lavalder. I Nederland er lavalderen senket til tolv år og i Canada er den 14 år. Noen av aktivistene uttrykker at det er overgrep mot barn å ikke gi dem seksuell frihet. En homoseksuell tidsskrift kaller pedofile for profeter av seksuell frigjøring.

På 1970 - tallet fikk de homofile hjelp av psykologiske og psykiatriske foreninger for å få normalisert homoseksualitet. Det er en trend i psykologien i dag  for å normalisere pedofili. Homoseksuelle aktivister bruker også media og skoler for å myke opp opinionen. Professorer og doktorer kan uttale seg slik: "Sex mellom barn og voksne  er ikke bare mindre skadelig enn vi har trodd, men at det er til og med positivt for barn som vil det." Eller: "Hvis villighet og positivitet er tilstede, kan man enkelt kalle det med en verdinøytral term for voksen - barn sex." Når det gjelder den pedofile aktøren, så uttaler en doktor: "En mann som rutinemessig og tvangmessig har sex med barn og gjør det uten å kjenne det i sin samvittighet eller ellers ikke blir forstyrret i sine funksjoner, trenger ikke å være pedofil eller i behov av behandling. Bare en mann som lider av sine impulser, er en pedofil, som trenger behandling."- - -

Når det gjelder omplassering i overgrepssaker skriver en professor i barnepsykologi: Barnet må få vite at slik atferd er vanlig og akseptert praksis blant billioner av mennesker. Faren har hatt uhell med sitt fødeland og sosiale holdninger der mot pedofili.

I 1996 kunde man lese i Washington Times: "Forandringer i moralen skjer ikke over natten. Ofte pipler de stille inn i samfunnet. En atferd som tidligere var avskydd, blir på en måte over tiden akseptert, tolerert og til og med respektert. Jeg tenker på en stille kampanje for å gjøre pedofili i hvert fall akseptert, om ikke respektert."

Til slutt vil jeg sitere en homoseksuell aktivists uttalelse til det heteroseksuelle samfunnet: "Vi vil sodomere deres sønner, som er symboler for deres kraftløse maskulinitet, deres lave drømmer og vulgære løgner. Deres sønner kommer vi til å befale. De vil bli støpt efter vårt bilde. De kommer til å begjære og å beundre oss. Alle kirker som fordømmer oss, kommer til å bli stengt. Våre hellige guder er vakre unge menn. Vi holder oss fast i dyrkelsen av skjønnhet, moral og estetikk. Det stygge og vulgære og slitte vil bli ødelagt. Fordi vi har tatt avstand fra middelklassens heteroseksuelle konvensjoner, er vi frie til å leve efter pur fantasi. For oss er for mye ikke nok."

Slik tenkte noen i Amerika  for noen år siden.

.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt