Verdidebatt

Derfor Islamsk Samlingsparti!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hva er egentlig alternativene for verdibevisste muslimer i Norge i dag?

Noen er straks på pletten og sier Kristelig Folkeparti. Javisst, det er en del bra med KrF. Ikke minst navnet. Og historien... Fortsatt er det en rest av abortkamp i KrF. De fikk gjennom en resolusjon mot ekteskapsloven på landsmøtet. Men partiet støtter Israel og KrF-politikere virker ellers så sekularistiske.

Jeg som som muslim ønsker jo ikke å stemme på et parti som kompromisser med min overbevisning! Jeg ønsker at samfunnnet blir preget av islamske verdier. Ja til islamdemokrati!

Min overbevisning er derfor å stemme på Islamsk Samlingsparti og her er mine sju "utvetydige".

Vi er utvetydig for Palestina, for palestinske flyktningers rett til å vende tilbake til Israel og i tillegg få hele Judea, Samaria og halve Jerusalem som hovedstad i en fremtidig palestinsk stat. Vi er for å rive den israelske terrormuren. Vi ønsker handelsboikott av Israel.

Vi er utvetydig imot abort og aktiv dødshjelp, og sier ja til livsrett og menneskeverd fra unnfangelsen og til en naturlig død!

Vi er utvetydig imot den nye ekteskapsloven, og vil ha en ny ekteskapslov som sier ja til ekteskap mellom EN mann og EN kvinne.

Vi er utvetydig for islamsk innvandring. Vi sier derfor nei til innvandring som på noen måte kan styrke et Norge med kristent verdigrunnlag. De som blir forfulgt må klare seg på andre måter! Vi ønsker jo å skape et Norge etter islamske lover.

Vi er utvetydig for en islamsk verdifundamentering i samfunnet.

Vi er utvetydig for Islam i skoleverket.

Vi er utvetydig imot ytterliggående tilgang til alkohol, og vil kjempe mot prostitusjon og pornografi.

-----------------

Jeg ber deg vurdere: Mullah Krekar på Stortinget!*

PS: Denne posten var åpenbart en karikatur av Pastor Torps innlegg "Derfor Kristent Samlingsparti". Og nei, jeg sammenligner ikke ham med Mullah Krekar. Men jeg sammenligner Kristent Samlingsparti med islamistiske partier. Jeg oppfordrer ellers til å lese mitt innlegg "kristendom er ikke politikk".

*En mann ved navn Ghufoor Butt har faktisk allerede startet opp et parti som kjemper for såkalte "islamske  rettigheter" i Norge, f.eks: Morsmålundervisning, retten til hijab hvor som helst, økt muslimsk innvandring, straff for blasfemi, . Partiet het egentlig Labour Independent Party, men har nylig blitt dømt av norsk rett til å skifte til et norsk navn.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt