Verdidebatt

Det vi sår, det høster vi...

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

For en tid tilbake så jeg et rystende program på TV Visjon Norge.  Det var Mr. Goldberg fra Israel, som besøkte en rekke byer i Norge.

Han tok utgangspunkt i den lave veksten av fødte barn i Europa.  Gjennomsnittet er på ca. 1,5 barn.  Dette er en stor nedgang.  For å få vekst i innbyggertallet må gjenomsnittet være på minst 2,1 barn.

Import av arbeidskraft er blitt nødvendig og mens kirkene i Europa blir nedlagt og solgt som barklubber, bowlinghaller barer og moskeer, så bygger muslimene store moskeer, spesiellt i de store europiske byene.  I London, foreksempel, bygges det nå ved siden av fotballstadion Wembley, en moskee med plass til 40.000 mennesker.  Om 35 år vil det i gjennomsnitt være flere muslimer i Europa enn innfødte kristne.  Den demografiske konferansen i Oslo på nyåret slo fast at store land i Europa kan halvere sitt folketall på 40 år.  Det kan selvsagt ikke økonomien og velferdsstaten, som trenger unge til å gå inn i helsetjenesten når befolkningen aldres, overleve.

Det mest aktuelle av de scenarier som også ble nevnt i Dagbladet, er import av arbeidskraft fra Afrika, som fortsatt er glad i barn, mens det sosialistiske Europa er glad i abort.

Vi kan også ta utgangspunkt i det vi ser i Norge idag, nemlig en stadig økende innvandring av ulike kulturelle menneskeflokker.  Det er ikke mulig for Norge å "sperre disse menneskene inn i inngjerdet områder, eller å sende dem ut av landet igjen.  Nei, resultatet ser vi allerede, disse fattige menneskene blir tatt opp som norske borgere.  Dette vil, på sikt, skape store problemer, som vi allerede ser i de fleste europeiske landene.

Hvordan kan dette skje?  Mr. Goldberg tok utgangspunktet i bibelen.  I Joel, 3 kapittel står det at: "fordi de har gitt bort mitt land så vil Gud gi bort deres land."  Det er ingen hemmelighet at spesiellt Europa ønsker å gi muslimene Gaza (det har de fått) Judea og Samaria (Vestbredden) Golanhøyden og deling av Israels hovedstad Jesusalem-  Ja, dette får nå konsekvenser!

Men dersom Europa omvender seg og angrer kan dette reverseres.  Lik byene i Nineve og Sodoma og Gomorra kan Gud gjøre noe med dette.  Men da må Europa gjøre helomvending med hensyn til Israel.  Og vi kristne må, slik som  Abraham ba, be til Gud om at Europa må bli spart!!

I profeten Jonas står det i 3. kapittel og 9 vers: "Hvem vet?  Gud kunne da vende om og angre det.  Han kunne vende om fra sin brennende vrede, så vi ikke går til grunne.  Da nå Gud så det de gjorde, at de vendte om fra sin onde vei, da angret Han det onde Han hadde sagt at Han ville gjøre mot dem.  Og Han gjorde det ikke."

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt