Kommentar

Frykt ikke!

Har du en tendens til å bekymre deg? Kanskje du ikke tenker så mye over det.. Men helt seriøst? Er vi ikke veldig flinke til å være redde for hvordan framtiden vil bli? Jeg vet jeg ofte er det.. I går var en sånn dag..

Jeg var ganske lei meg, og følte at framtiden så vanskelig ut, og at alle rundt meg levde sine liv, og alt gikk på skinner.. Mens hos meg hadde alt stoppet opp, og det var ikke så mange tegn til stor bedring. Jeg var frustrert, og da jeg skulle legge meg, snakket jeg med Gud om dette. "Du har lovet framtid og håp! Da jeg var 15 år og konfirmant fikk jeg det verset! Hadde jeg da visst hva som lå foran meg de neste 7 årene.. Så...

Framtid? Håp? Når?!
Mine tanker er ikke deres tanker... ble jeg minnet på.. Tårene rant nedover kinnene mine, og jeg tenkte på alt det gode jeg faktisk har hatt, som har blitt så vondt ... Kjæreste, bestevenner, gode minner med latter og glede.. Hvis jeg bare hadde hatt en kjæreste, Gud.. Hvis jeg bare hadde hatt noen venner.. Hvis bare...
Jeg la meg til å sove, uten flere ord til å uttrykke håpløsheten...

Ca ett minutt senere tok jeg meg selv i å synge inni meg.. En sang jeg ikke har hørt på over ett år.. "You`re all I need... You`re all I need..." Setningen gikk inni meg, på repeat. Og jeg forstod at Gud talte, at Han var der sammen med meg, og at Han så meg. Jeg fikk fred over det hele, og sovnet i visshet om at Gud ikke har glemt meg.

Ønsket bare å minne dere på dette denne påske-helgen. Gud viste virkelig at Han ikke har glemt oss, da Han ble menneske og kom for å sette oss fri fra syndens makt. Men vi har lett for glemme dette som skjedde for så mange år siden. Også i dag ønsker han å la oss vite dette: Frykt ikke!

Han ser din sak. Han forstår. Og han har en plan, når tiden er inne.

"Legg din vei i Herrens hånd. Stol på Ham, så griper Han inn".

God påske!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Kommentar