Verdidebatt

Kjell Elvis stemmer De Kristne

Kjell 'Elvis' Bjørnestad forteller hvorfor han stemmer partiet De Kristne.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

I 'Norge I Dag' kan vi lese:

«- Det virker som de har et veldig utviklet lederskap: De stiller til valg i de fleste fylkene [alle 19 fylkene], har en god plan og er tydelige, sier Kjell Henning Bjørnestad. Han føler seg derfor veldig komfortabel med både ledelsen og partiprogrammet. På spørsmål om hvorfor han har valgt å støtte de, svarer han at det kommer av flere årsaker.

- De står tydelig opp for ekteskapet og de stemmeløse, altså barnet i mors mage, forklarer Bjørnestad og fortsetter: - De står tydelig opp for Jesus tilbake i skolen, for Israel sin rett til å eksistere og for at en ikke skal ha homofile i kristne verv. De står tydelige der KrF anser ekteskapssaken for tapt.

Kristen filosofi
At KrF ønsker å samarbeide med Venstre har han lite forståelse for. Det blir det ingenting av når et parti ikke står for et bibelske grunnlag, sier han, og sikter til samarbeidet.

Sitter på gjerdet
Bjørnestad synes det er problematisk at mange nordmenn er flaue over kulturarven og at de bor i et rikt land og har det så bra. Det er for han en gåte.

- Se på Hans Nielsen Hauge. Han reiste rundt og startet bedrifter og forkynte Guds ord.

Det er fordi det er mange uten Jesus i hjertet, som ikke forstår at landet ble bygget på Gudsfrykt og nestekjærlighet, konkluderer Bjørnestad. Han presiserer at det ikke er KrF de kjemper imot, men den rød -grønne regjeringen.

Det sitter mange hundretusener av kristne på gjerdet, og de kan man få vekket opp med en god plan, mener han, og stiller et nytt spørsmål: Hvordan skal en bygge et land uten Jesus? Det er Jesus som er bygningssteinen i samfunnet. Jesus sa: «Søk først meg, så skal dere få alt det andre i tillegg.»

Betydelig konkurrent
-Bare vi får et mandat på Stortinget, så vil alle kunne se at det er et nytt parti der. Da kan vi bygge videre på det, og virkelig gjøre en forskjell, sier Bjørnestad, som synes partiet har fått en god start.

Han vil at de kristne partiene skal samarbeide, og fremhever at det er viktig å få til en dialog, så kreftene kan forenes. Med landets kristne mener han at de kristne partiene tilsammen kan utgjøre en tydelig forskjell.

Alle har et ansvar
Bjørnestad forsikrer at han ikke er en politiker selv om han høres slik ut. Men jeg vil gjerne bruke mitt navn og min påvirkningskraft så mye jeg kan, sier artisten, som føler at han kan bidra på mange forskjellige måter. Samtidig poengterer han at alle har et ansvar for morgendagen.

-Bruker man ikke stemmen sin, har man ingen rett til å syte og klage. Av partisaker er det spesielt tre saker Bjørnestad brenner for: Familien, Israel og de ufødte barna.

Han mener at familien er det viktigste, ettersom det er her en legger strategien for morgendagen.

- Det er en ekstremt viktig sak å kjempe fordi familien er limet i samfunnet. Vi må ha en familie der barn er trygge og har en mor og en far. Han sier til Norge IDAG at han bare har fått positive reaksjoner på sitt politiske utspill.

-Folk er overrasket over at Kjell Elvis, som er en rocker, er en kristen.

Bildetekst: Om du ikke har en kristen filosofi intakt, hvordan skal en da kunne stå tydelig for de kristne verdiene? spør Kjell Bjørnestad» http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=23033


Følg oppfordringen fra helside i dagens VG og Stem De Kristne du også – slik som Kjell Elvis, Nina Karin Monsen og mange, mange flere. Dette er partiet du savnet ved forrige valg!

Med vennlig hilsen
Lisa Charléne Hasselberg
4.plass Oslo

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt