Terje Johs. Johansen

26

"Døla"-laget VIF

Publisert: 6. aug 2013

Jeg ser med undring at VIF fotball har invitert selveste Liverpool til fotballkamp i morgen. Da lurer jeg virkelig på hvor mye dette laget måtte ut med for å få slikt lag hit for å spille mot et dølalag som VIF? Vålerenga holder ikke 2 div nivå engang i England, og da lurer jeg virkelig på hva selveste Liverpool tenker. Jeg kan ikke tro de først og fremst er pengelense, men å spille mot et lag som fikk 0-7 i sekken mot et b-lag fra Spania sier heller at her er det noe som gjærer. VIF har aldri vært noe godt lag. Helt siden 50-60åra har jeg fulgt med dette laget hvor Hellerud og bonden Sørli spilte. De slet seg gjennom de lavere divisjonene, men folk møtte i hopetall opp for å se de spille. De var dengang kjent for gå fotball fordi de ikke orket å løpe mer en 10 m. av gangen. De hadde ingen kondis, og til stadighet tapte de kamper. Men da de møtte større og bedre lag våknet de og spilte fantastisk fotball. Dette ser vi ingenting av i dag. Når de møter bedre lag legger de seg på ryggen og lar de andre styre kampen. De har ikke blitt noe bedre lag anno 2013 enda de har kjøpt opp noen spillere som burde vise bedre takter. Men nå skal de altså møte et av Europas beste lag. Hvorfor? For å dumme seg ut? Det hadde vel vært bedre for VIF å møte et svensk eller et finsk lag som de kunne måle seg med, men nei! De skal møte de beste for å virkelig drite seg ut. Velbekomme sier jeg. Kan dette være en trening å få en 6-7 mål i sekken? Ikke engang tv bilder frister å se et lag uten følelser til å vinne. For meg blir VIF alltid et døla lag.

Kommentar #1

Leif GuIIberg

72 innlegg  6375 kommentarer

På hjemmebane!

Publisert over 8 år siden

Her ser jeg til min store og gledelige overraskelse Terje at du virkelig er på hjemmebane. Fotball er noe det virker som du mestrer, og antagelig hadde du egnet deg som en fast fotballkommentator. (Med forbehold, siden jeg selv ikke har interesse av fotball og dermed strengt tatt ikke meningberettiget).

Spørsmålet er nå hva som kan gjøres for at du fortsetter i denne leia, siden jeg over tid er blitt mer enn overbevist om at du ikke mestrer Midt-Østen problematikken fullt så godt. :-)

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere