Per Traasdahl

67

Romfolk kastet ut av "Borgen"

Publisert: 25. apr 2013

Romfolk etter å ha blitt kastet ut av et riveklart bygg populært kallt "Borgen" tilbyr markedspris for å få bo.

120 personer kan betale 180.000 for en måned noe som blir 1500 pr. pers. Det er vel noen år siden det var markedspris i Oslo, eller er det noe jeg ikke har fått med meg??

Kommentar #1

Olav Nisi

145 innlegg  4829 kommentarer

Vi toer våre hender

Publisert over 8 år siden

Med de siste tiders oppslag om Rom-folket, utkastelse og politiovervåkning, så skulle en tro at VD  vile flomme over av debattinnlegg eller kommentarer.   Jeg skjønner godt at vi etterhvert prøver å late som at problemet ikke eksisterer. Her blir alt galt, enten vi hamrer eller lar oss hamre.  Bør dette yrket stimuleres ved at stat og kommune tilrettelegger med "grunnlagsinvesteringer"  ? Slikt er vanligvis et godt virkemiddel for økt aktivitet. Er økt aktivitet, flere yrkesutøvere noe å trakte etter i denne bransjen ?  - Med de lidelser som følger i kjølvannet for menneskene det gjelder  - først og fremst barna ?

Kommentar #2

Jan Hårstad

1125 innlegg  2300 kommentarer

Visse ting...

Publisert over 8 år siden

På Leo Tolstoys tid var prostitusjonen i Russland helt ekstrem. Hos Dostovjevski finnes det også portretter av prostituerte. Kvinnefrigjøringsbevegelsen i Russland,som senere frambrakte Alexandra Kollontay og Inessa Armand,sendte en delegasjon til den store kristne humanist,genial forfatter,Leo Tolstoy.

 De ville gjerne vite vilke råd profeten og vismannen hadde i prostitusjonsproblemet.

Han sa: "Sånn har det vært og sånn vil det bli. Det er viss ting man ikke kan gjøre noe med."

 Delegasjonen reiste skuffet hjem.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere