Verdidebatt

Ap slapp katta ut av sekken

Ap slapp katta ut av sekken. Kristensosialistene reagerte ikke. Dette sier med all tydelighet hvor de står i henhold Guds lover. De følger sin egen agenda.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Ap vedtok å la prester vie homofile i kirken  ■■Et enstemmig Arbeiderparti-landsmøte vedtok i går å  endre klausulen i ekteskapsloven som hindrer prester i  Den norske kirke å vie homofile og lesbiske.  ■■ Alle prester er forpliktet på å følge kirkens ordre.

Det er tydelig at arbeiderbevegelsen ikke vet hvorfor vi har kirker i dette landet.

Bevegelsen later som den følger de lover som gjelder for kirken. Men den gjør alt å svekke de kristne verdier.

Regjeringen har gitt kirken frihet, men samtidig har de satt inn sine nøkkelspillere som skal sørge for at det er sosialistene som sitter med makta.

Kirkehuset er ikke et samfunnshus. Det er et hus innviet til Guds ære hvor mennesker kan tilbe og ære sin Gud.

Arbeiderbevegelsen gjør alt for å gjøre dette hus som er innviet til Gud til å tjene Satan og hans engler. Bevegelsen skyver foran seg ord som menneskeverd og menneskerett. Fine ord men brukt slik som arbeiderbevegelsen og sosialistene gjør , så får de en annen mening. Deres mål er å bryte ned alt som heter Guds tro slik som de har gjort når det gjelder skolen og ekteskapet.

Ap har ved sitt landsmøtevedtak vist sitt sanne ansikt. Nå må de som har stemt Ap av gammel vane begynne å tenke seg om vil dere forsatt gi makten til en bevegelse som har som oppgave å knuse de kristne verdier.

Vi skal snart ha et nytt valg. Dere som tror at Gud er herre over alt.

Hvorda kan dere fortsatte stemme på Arbeiderpartiet.?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt