Verdidebatt

Gud er kjærlighet. Hvorfor er det så my elendighet i verden?

Svaret er at menneskene vil styre sine egne liv og bryter Gud Hellige lover og forskrifter.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

SA får nå den ene katastrofen etter den andre . Grunnen er at de er i ferd med å lage lover som strider i mot Guds vilje. Jeg tenker på ekteskapsloven.

God bless America sier presidenten. Gud vil ikke og kan ikke velsigne noe som strider mot hans vilje. "Gott mitt us" sa tyskerne. Hva var Guds svar på dette?

Norge er i ferd med gjennomføre den samme lov. Vi må snu i tide for at katastrofene som er ferd med ramme Europa også vil ramme oss.

Gud skapte kvinne og mann, han skapte ikke to kvinner. Hadde han gjort ville verden ikke bestått. Vi er skapt i Guds bilde ja men det gjelder Adam og Eva. Etter at de falt synd ble alt forandret. Da var det Satan som tok over styringinga av verden. Da kom ondskapen inn i verden.

Gud forutså dette og bygynte å planlegge sitt mottrekk mot Satan. Han sendte sin sønn

for å gi menneskene en ny sjangs. Mange har tatt i mot frelsetilbudet fra Gud men alt for mange vil gå fortapt fordi  de ikke ønsker å slippe sine synder og på den måten bli en fiende av Gud.

Jesus vil komme igjen å opprette riket for de som har tatt i mot han. Da er Satans tid forbi og vi får en ny himmel og en ny jord som blir styrt av Guds sønn.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt