olav grimdalen

66

stenging av kirker

Hvorfor blir så mange kirker stengt.?

Publisert: 8. nov 2012

Grunnen til at så mange kirker blir stengt er at de kristne tar ikke sitt forhold til Gud på alvor. Trangen til å høre Guds ord er borte.Lysten til å lese Bibelen er borte. Hvorfor skjer dette?

De gamle snakket om den daglige omvendelsen.

 Det er en sang som "sier"

HVOR LENGE ER DET SIDEN DU BØYDE KNE OG ÅPNET DITT HJERTE FOR HERRE.

Du sa engang ja til å bli Guds barn . Du gav deg selv til Jesus. Men senere hva har skjedd med deg?

Er du på vei til Himmelen? Lever du etter Guds ord?

Det er annen sang som sier ."Har du glemt din barnetro? Troen på Jesus. 

"Ved Jesu føtter ei stiile stund . Der skal du være. Få lastet av deg alt som strider på din Gudstro.

Hva fyller du livet ditt med?

Når kjærligheten til Jesus dabber av og blir borte så er det en annen som raskt tar hans plass. Det er Satan. Han frister deg med mange ting . Han vet om dine svake sider og vet å utnytte de.

Uten at vi tar Guds fulle rustning på er vi fortapt.

Disse spørsmålene er jeg også opptatt med. De er viktige for meg. 

 

Det hjelper ikke at du viser til at du engang ga deg over til Jesus men senere har ikke livet og gjerningene vært samsvarerende.

Det som skal til er et realt oppgjør me Jesus.Bekjenn dine synder for Han og la Han bli din vegleder gjennom livet. Da er du på trygg grunn. Da kan du møte alt som skjer for du vet at hos Jesus Kristus er du trygg.

Lykke til med det nye livet sammen med Jesus.

 

 

 

 

 

Kommentar #1

Rune Staven

402 innlegg  12111 kommentarer

Publisert over 9 år siden

Hei Olav

Et viktig innlegg. å vaske sine føtter hver dag slik Jesus viste disiplene er viktig. blodet som renser oss fra synden Det er viktig å vite at nåden er stor uansett hva vi har gjort kan vi omvende oss fra synden. Jeg hadde en dtøm for ca 2 mnd siden der jeg drømte at en eldre mann sto og leste fra Bibelen på plattformen. jeg tok en bibel og så i den for å finne det kapitley han leste fra. men bibelen innhold var tom ingen ting bare en tåke lå foran skriften. i dag er det lagt en tåke foran mennekenes øyne. mange har blitt blinde og falt for løgnen. Trist viktug tema du belysw Olav

Mvh

Rune

Kommentar #2

Tor-Andre Kongelf

4 innlegg  400 kommentarer

Publisert over 9 år siden
olav grimdalen. Gå til den siterte teksten.

Hvorfor blir så mange kirker stengt.?

Grunnen til at så mange kirker blir stengt er at de kristne tar ikke sitt forhold til Gud på alvor. Trangen til å høre Guds ord er borte.Lysten til å lese Bibelen er borte. Hvorfor skjer dette?

Har det aldri falt inn dere religiøse at årsaken er kanskje at folk innser at man ikke trenger religion for å leve et komfortabelt liv med mening. Det finnes et hav av skjønnhet i den virkelige verden, i universet og de vitenskapelige forklaringene på disse er mye mer storartet og virkelig enn noen form for brennende busker og hellige ånder.

Folk også generelt begynner vel å bli litt lei disse eldgamle dogmatiske holdningene som smyger seg rundt i samfunnet og skal presse seg på friheten til andre mennesker.

Den eneste grunnen til at vi har kirker i Norge er fordi Keiser Konstantin bestemte at kristendommen skulle være Europas offisielle religion. Hadde det ikke vært for det så hadde dere kanskje kommet med den samme argumentasjonen men i forhold itl norrøn mytologi i steden.

Det er absolutt ingen grunn overhodet til å ta noe av det som står i bibelen som noe sannhet på noe som helst måte. Iallfall ikke det som går i konflikt med vitenskapen og sunn fornuft og god moral.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere