Elisabeth Hoen

52

Kan bli enklere å akseptere oljesøl i framtida

Det har kommet meg for øret at regjeringen arbeider med å legge til rette for at det skal bli billigere å håndtere oljesøl i framtida. Dette står fint i stil med den storstilte planleggingen om øket oljeaktivitet - også på nordpolen.

Publisert: 25. sep 2012

Saken er den at regjeringen arbeider med et lovforslag som gjør at fugler og andre dyr IKKE skal få behandling for oljesøl på kroppen, det skal kun være forbeholdt noen få individer av bestemt art. Dermed så kan jeg fastslå at ofring av dyr er på vei inn igjen i Norges land. Mon tro dette kan komme av økt muslimesk innvandring til Norge - da jeg ikke har hørt om en eneste person med muslimsk bakgrunn her i Norge (untatt Sultan; en artikkel) som arbeider for dyrenes sak? Kanskje å dra den litt langt, men en begynner å lure når en ikke forstår hvorfor.

Jeg husker tilbake da `Mattilsynet` kom. Det er også en måte å manipulere befolkningen på. På samme måte vil dette nye forslaget virke - da en kan slå seg på brystet å si; Vi bryter ingen regler. Og hvis, ja, la oss si Hege Ulstein får lov, så vil vel hun også avslutte enda en artikkel ved å si; vi får de politikerne vi fortjener.

Ikke denne jenta, ihvertfall.

Denne jenta blir KVALM!!!

Kommentar #1

Robin Haug

127 innlegg  11014 kommentarer

Publisert rundt 9 år siden
Elisabeth Hoen. Gå til den siterte teksten.

et lovforslag som gjør at fugler og andre dyr IKKE skal få behandling for oljesøl på kroppen, det skal kun være forbeholdt noen få individer av bestemt art.

Det er flott med fokus på slikt. Mer av slikt.

Men kan jeg be om konkrete referanser? (Gjerne fra sentralt politisk hold, og i tillegg, hvis like gis, fra ulike media.)

Kommentar #2

Elisabeth Hoen

52 innlegg  2972 kommentarer

Publisert rundt 9 år siden

Det kan jeg godt..

http://www.nordlys.no/Tablet_forside/article6250456.ece 

Når jeg henviste til mattilsynet så regner jeg med at evnt lesere forstår at med denne betegnelsen så er det implisitt resultatet - maten - som er i fokus, mens det levende liv som prioritet havner - helt naturlig for den menneskelige hjerne - nederst på prioriteringslista. Den menneskelige hjerne.. huff, hahah. At noen vil utnytte dens svakheter blir jeg faktisk bare enda mer kvalm av. Kvalm av Ap.

En siste ting; ikke sikkert en finner så mye om akkurat denne saken fordi myndighetene gjør alt de kan for å skjule slike saker og få igjennom lovforslag uten at befolkningen er informert.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere