Verdidebatt

Kanans språk

Biskop Kvarme bruk ikke kanans språk når du taler til uomvendte. På minnestunden snakket du om lyset , men du sa ikke hvem lyset var. Hva det betyr og vandre i lyset? Det fikk ikke dine tilhørere svar på. Derfor vil jeg si noe om dette.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jesus Guds sønn  er det sanne lys som lyser over hele verden. Jesus er sannheten og livet. Ingen kommer til Gud uten igjennom Ham"

Jesus sier"kom til meg alle dere som bærer tunge bører og jeg vil gi dere hvile"

Han er den eneste som kan hjelpe  i sorgen. Hvorfor? Fordi han er Gud . Han elsker alle mennesker.Han døde for alle mennesker. Og han oppsto for alle mennesker.

Jobben var gjordt.

De feilene som Adam og Eva hadde gjordt som førte til at ondskapen kom inn i verden var nå rettet opp av den annen Adam, Jesus Krisus,

Nå lå veien open til Himmelen.

Men mange velger den andre veien som fører til  Helvete. Tden leger alle sår, men de ligger der. Jesus Kristus kan fjerne de og gi oss et godt liv.

Gud kom til jorden som et menneske.Jesus Krisus. Han erfarte hvor vanskelig det var å leve som et menneske med Satan som Herre. Men han viste oss også hvordan vi skal takle ondskapen ved å beseire Satan på korset.Gud reiste han opp etter 3 dager i graven. Satans makt var brudt. Mennesket var fri. Men ikke alle ønsker denne frihet.

Jesus Krisus viste oss mennesker at den eneste måten  vi kunne overvinne Satans makt  var å bruke Guds ord mot han. Det må vi ikke glemme.

Bibelen er en en underlig bok .Men den som søker Gud  med ærlig sinnelag gir den stor kraft fordi det er Gud som taler gjennom ordet.

Bibelen er like aktuel som menneskene idag som da den ble skrevet.. Den er skrevet for mennesker til mennesker.

Gud ofret seg selv for på denne måten å kunne frelse og redde de mennesker som ikke vil følge Satan og hans engler men følge med ham til hans rike

Nøkkelen til Himeriket er å ta i mot Guds offer, Jesus Krisus. Så enkelt men for mange så vanskelig.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt