olav grimdalen

66

Kongen og drotningen feirer 75 år.

Statsministen sa i sin tale i går at han var glad i kongen. Det var vel like før han fikk ordene i vranggstrupen. Statsministeren store kjærlighet er Arbeiderpartiet. Det setter han over alt.

Publisert: 1. jun 2012

Statsminster Jens Stoltenbergs gave til Kong Harald var å endre grunnloven å på den måten  ta fra kongen den ære å være "sjef" for den norske kirke. Nå er det fritt frem for sosialistene å fremme flere ugudelige lover. Paragraf 112 som skulle passe på at dette ikke skjer er satt ut av drift.

17 mai ble det norske folk minnet om at feier dagen på grunnloven av 1814.

Hvilken grunnlov skal det refereres til neste 17 mai nå når det norske folk har mistet det vi var mest glad for nemlig å ha Kong Harald som kirkens overhode.?

Stortinget sier at at nå er den norske kirke fri fra staten. Dette er slett ikke sant. Den er like  mye bunnet til staten som før. 

Utnevnelser av Biskoper blir nå overført til annet statlig  organ . Disse organene får lønn av staten . Det sier vel alt. Hvor var biskopene når grunnlovens paragraf 2 ble forandret? De vil ikke miste lønnen fra staten. Derfor tidde de.

Folket gir stortinget makt. All makt i denne sal sa Sverdrup. Lite visste han konsekvensen av de ordene."

AUF lærer ungdommene å hate Israel og andre som ikke er enig med de.

Ungdommene fra utøya står frem som prektige ungdommer men utallelser fra de er at nå skal de arbeide enda mere for å fremme sosialismen. Hvor stor er avstanden mellom sosialismen og kommunismen.Det ble sagt at nå er vi alle AUFere dette er AP propaganda. Det norske folk sørget over de som hadde mistet sine kjære. Men den politikken disse ungdommene sto for deler vi ikke.

Nå er det på tide at disse ungdommer begynner å tenke selv istedenfor å lytte til sine foreldre son innbarkede sosialister som forlengst har mistet gangsynet på hva som er rett og galt. Dette viser den støtten de har gitt AP når de fremmer den ene ugudelige loven etter den andre. Dette viser de ved å stemme AP uansett fra partiet foretar seg.

I 1940 hva ville ha skjedd om arbeidertiet fikk sin vilje? Takk være Kong Håkon beholdt Norges frihet istedenfor å underkaste seg de tyske og nasistiske krefter.

 

 

 

Kommentar #1

Hermod Herstad

0 innlegg  7381 kommentarer

AP propaganda?

Publisert over 9 år siden
olav grimdalen. Gå til den siterte teksten.

Det ble sagt at nå er vi alle AUFere dette er AP propaganda

Etter hva jeg husker var dette Siv Jensens uttalelse?

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere