Verdidebatt

Gå videre:-)

"Men er det noen som ikke vil ta imot dere, skal dere dra bort fra den byen og riste støvet av føttene."

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Lukas 9.

Han kalte sammen de tolv og ga dem myndighet over alle onde ånder og makt til å lege sykdommer. 2 Så sendte han dem ut for å forkynne Guds rike og helbrede syke.  3 Og han sa til dem: «Ta ikke noe med dere på veien, verken stav eller veske eller brød eller penger, og heller ikke to kjortler.  4 Har dere tatt inn i et hus, så bli boende der til dere drar videre.  5 Men er det noen som ikke vil ta imot dere, skal dere dra bort fra den byen og riste støvet av føttene. Det skal være et vitnesbyrd mot dem.»  6 Så dro de ut og gikk fra landsby til landsby, og overalt forkynte de det gode budskapet og helbredet syke.

Hei folkens:-) Dette er et vers jeg har merket meg. Det står ikke: "Er det noen som ikke vil ta imot dere, hent flere disipler eller ta fram bedre argumenter". Nei, har en forkynt evangeliet (eller lagt fram hva en tror) og folk ikke vil ta imot, så skal en få gå videre. Heller få gå videre og snakke med 10 mennesker til, enn å bruke all tid på 1 kranglefant.

Folks hjertedør kan visst kun åpnes fra innsiden. Om vi prøver å kjøre den inn med bulldoser, så spretter vi ut igjen likevel.

Ellers, så heter det jo: "Never argue with an idiot. He will drag you down to his level, then beat you with experience" :-)

Hilsen Olav

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt