Verdidebatt

Krigen om virkeligheten og kulturen brer seg

Ser vi på det språket Hanne Nabintu Herland bruker og hvordan hun beskriver det norske samfunnet, så skjønner enhver at det å sitte å lese hennes betraktninger og påstander før den 22 juli, blir en helt annen opplevelse enn etter.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg har nemlig forsøkt begge deler. Nå etter blir det henne kommer med, for min del, forvandlet til noe meget, meget spesielt og ekstremt spent. 

Hennes bøker er bestselgere og  hennes tanker og betraktninger leses kanskje av flere hundre tusen nordmenn i disse dager. Dette forteller meg at krigen om virkeligheten og kulturen brer seg og vil tilta i styrke.

La meg ta et par eksempler på hva hun skriver om:

Jeg vil spesielt anbefale å lese hennes bok "Alarm".

Er du ikke av den litt intellektuelle typen, så er boken "Respekt" kanskje bedre, hvis du vil velge.

Kapittelet "Det kuturradikale opprøret mot norske tradisjoner", i boken "Respekt", er av spesiell stor interesse i disse dager. Undertitlene i dette kapittelet er som følger:

"Jacques Derrida tok feil"

"kampen mot autoriteter"

"Kulturradikalismens fallit"

"Mobbing av kristne"

"Den aggressive feminismens svakhet"

"Et nytt fokus på nasjonal stolthet"

Hun beskriver i boken "Respekt" med dokumenterende og bevisende karakter, hvordan sosialistene har ødelagt det norske samfunnet innenfra. Ved å bruke kommunistene og de rødeste sosialistene i kommunestyrene, skolestyrene osv. har de kulturradikale inntatt de viktigste postene i samfunnet vårt, og gjennomsyret og tatt kontroll, ikke bare over media men over hele den norske offentligheten. Dette har sosialistene gjort med en en forakt mot Gud, mot tradisjonelle verdier, autoriteter og tradisjoner. Ja, skriver Hanne N. Herland, har de kulturradikale blitt besatt av en dyp forakt for egen kultur og de tradisjonelle verdiene som har gjort vårt kultur og samfunn til et godt og trygt sted å være.

Hun beskriver tydelig videre, hvordan alt det kristne norske, gode og gamle, ga oss et godt og trygt samfunn. Ja, hun påpeker med pinlig nøyaktighet, hvem som ødelegger det tradisjonelle norske, og hvordan det trygge og forutsigbare blir torpedert og ødelagt og av den gudløse, kulturradikale og multikulturelle og sosialistiske eliten.

Hun har også gått ut i offentlighet og sagt at ABB burde vært skutt. Dette er jeg også helt enig i. At forsvaret ikke øyeblikket ga seg selv de nødvendige mandat til å fly inn skarpskyttere som hadde plukket han ned i løpet av minutter, viser hvordan staten tenker og behandler de som går til angrep på norske uskyldige innbyggere.

Hadde ABB blitt skutt omgående på stedet, så hadde Norge, gjennom den sekulære myndighet, vist hvordan vi behandler slike elementer som ABB. I stedet gir Den Norske Stat, bundet av sin egen toskete ideologi om mykhet og mildhet mot den onde, ABB akkurat den plattformen han søkte å bygge gjennom å angripe uskyldige barn på Utøya.

Hva blir det neste vi skal se fra den kulturradikale, multikulturelle og sosialistiske eliten?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt