Verdidebatt

Ludvig Nessa vil ha sivil ulydighet mot avkristningen av Norge

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Vårt Land har en artikkel hvor Ludvig Nessa vil ty til sivil ulydighet ved å blokkere Stortinget og hindre repreentantene og endre Grunnlovens § 2; den kristne formålsparagraf.
http://www.vl.no/kristenliv/ludvig-nessa-vil-blokkere-stortinget/

Ludvig Nessa på bedehus i Fredrikstand:
http://youtu.be/0gV8H7aCnts

Kongen har nektet å gå med på at de fikk endre hans bekjennelsesparagraf slik at vi kan ha islamsk eller humanistisk ateistisk konge i dette landet.

jeg har ikke satt meg så veldig godt inn i dette men den kristne nettavisen Rikavisen sier at dette er en seier for sionistene og sosialistene som de påstår er i seng med hverandre.

Den 21. Mai 2012 opphører vår kristne kulturarv
http://www.riksavisen.no/?p=9169

Forfatteren sier:
"At jeg har rett vil vi se av at det er ingen 'kristen'-sionister som kommer til å protestere på dette, fordi sionismen er i senter for Marx og Lenins verdenssosialisme….. og Hitlers nasjonal sosialsme også, for den saks skyld. 'Kristen'-sionistene kommer derfor til å få en sterk kognitiv dissonans, og deres sionistiske lojaliteter er mektigere og kraftigere i deres psyker enn Jesus og kristendommen er. De faller ned på den gale siden. Som de forsåvidt alltid har falt ned på gale siden i forhold til hva de utgir seg for å være.

«Vi skulle bygge det nye Jerusalem«, sa Arbeiderpartiets grand ol'dad Håkon Lie om deres første prioritet etter andre verdenskrigh til UiO's studentavis Reflex (Waage),


Stemmer dette at sionismen er i seng med ateistiske humanister, og at det er hvorfor ingen sionister bryr seg om denne grunnlovsendring?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt