Olav Nerland Sæbø

16

Erfarer DU at Jesus lever?

Publisert: 13. feb 2012

Er det noen som vil fortelle om bønnesvar de har fått? Eller andre opplevelser av at Jesus faktisk lever? Det hadde vært veldig flott å høre:-) (det kommer sikkert litt negative/skeptiske kommentarer fra en og annen bruker her, men det er mange som leser og tar til seg, uten å skrive:-)

Hilsen Olav

Kommentar #1

Daniel Ålien

4 innlegg  444 kommentarer

Publisert nesten 10 år siden

Hei Olav:)

Unnskyld at jeg kommer med negativ kommentar, men er ikke dette et debattforum?

Kommentar #2

Anne Jensen

36 innlegg  4891 kommentarer

Publisert nesten 10 år siden

Det er vel ikke umulig at dette kan skli ut i en debatt :-)

Kommentar #3

Daniel Ålien

4 innlegg  444 kommentarer

Publisert nesten 10 år siden

Hehe, @nne:) Det er nok sant det, men ut i fra Olavs åpningsinnlegg ser det ut som han ikke ønsker konfrontasjon eller diskusjon, men en tråd hvor folk med samme tro bygger hverandre opp. Sikkert flott for dem, det altså, men føler meg utestengt. Vil jo ikke være til bry med mine religionskritiske tanker

Kommentar #4

Gunnar Opheim

142 innlegg  6550 kommentarer

Publisert nesten 10 år siden
Olav Nerland Sæbø. Gå til den siterte teksten.

Er det noen som vil fortelle om bønnesvar de har fått? Eller andre opplevelser av at Jesus faktisk lever? Det hadde vært veldig flott å høre:-)

Hei igjen Olav.

Ja, jeg har det men det skal jeg avslutte med. 

Den største erfaring jeg har med troen er at menneskene handler imot det som er rett, av egoistiske grunner bygd på, i siste instans stolthet. Guds ord forteller om denne sannhet og det gir meg tilitt til det skrevne, jeg trodde først på Guds ord fordi det stemte. Det i en alder av 17 år og før den tid ante jeg ikke hva bibel var, fader vår hadde jeg aldri hørt annet enn på barneskolen hvor jeg da gikk rett in og rett ut det andre øre. Det har ført meg videre i livet og evangeliene har gitt meg håp, Paulus har gitt meg håp og Daniels bok, Jesaja, Esekiel, Jeremia men også da Åpenbaringen ga meg tro sammen med at jeg så Gud var god og at Han er kjærlighet. Verden er ikke kjærlighet men skaperverket er skapt for kjærlighet. 

Med andre ord fikk jeg opplevesen av at Jesus lever fordi denne tro overgår denne verden i troverdighet og i praktisk livsførsel, igjennom GT og NT går det en rød tråd og denne røde tråd presenterer en vei for alle uansett.

Jeg vil anbefale deg denne Olav:

http://amazingdiscoveries.tv/media/115/203-an-advocate-for-our-time/

 

Så til den hendelse jeg fikk for endel år siden. Jeg var i ytterste nød ved ett uhell, ikke mest fysisk men i øyeblikket mest psykisk nød. Jeg ropte der og da på Jesus tre ganger raskt, for mine tanker/ mitt sinn bar seg ikke. Det holdt på å "klikke" for meg, jeg var fortapt men i det øyeblikk jeg var ferdig med å rope fikk jeg en innskytelse og jeg ble umiddelbart fridd. Det som skjedde var at jeg satt fast imellom en bil og en tilhenger, stål mot gummi og stålet etter befrielsen var skarpt 1 cm inn i gummien. Jeg var imellom der men når jeg ba var jeg like lett fri som om du tok en varm kniv igjennom varm brelett. Fysisk umulig men alt er mulig for Gud.  

 

 

 

 

Kommentar #5

Gunnar Opheim

142 innlegg  6550 kommentarer

Publisert nesten 10 år siden
Daniel Ålien. Gå til den siterte teksten.

Vil jo ikke være til bry med mine religionskritiske tanker

Du er ikke til bry så lenge du er saklig, ydmyk og oppriktig søkende etter rett ferd og sannhet.

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere