Verdidebatt

Den Hellige Gud

Per Haakonsen har latt oss få opp øynene for den Hellige Gud

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Mange er de som sier at de er beskyttet av Jesus og hans offerdød på korset. De lever som det passer dem uten hensyn hva Bibelen sier om synd. "Dere kaller meg Herre" sa Jesus,"men "dere gjør ikke som jeg sier."

Dette er det Haakonsen har pekt på. Kjærka har preket Guds kjærlighet slik at befolkninen er blitt lullet i søvn. Derfor godtar største delen av det norske folk regjeringens ugudelige lover. De kristne har ikke vært de budbærere som de skulle være. De har blitt et folk uten kraft.

Når Gud viser at dette er feil ved å sende ulykker mot folket så er de kristne ute å fordømmer de  som vil minne oss om at nå må vi vende om å bli Guds barn som var Guds plan med oss.

Prestene har sluttet å tale om den Hellige Gud,. Kirkene tømmes for folk. Folk lengter etter å få høre det evangeliet som Gud  vil samle oss om.'

Bibelen er  høyaktiuel mere enn enn noen sinne. De som begynner å lese i den oppdager at dens budskap er like viktig for oss som den har verdt for de mange genrasjoner før oss.

Bibelen blir kallt bøkenes bok og med rette. Skriften er innåndet av  Gud derfor vil den aldri blir uaktuel så lenge den finnes folk på denne jord.

Mitt råd er vi alle tar frem Bibelen og begynner å lese. Mange er de som får en Aha opplevelse . Bibelen er ikke bok som du blir ferdig med . den gir oss stadige nye ord fra Gud som  vi kanskje ikke har tatt alvorlig.

Biskopen i Borg sa at Bibelen må erfares. Det er for svakt. Bibelen taler til oss gjennom sine blader. Hvis biskopen skiifter ut erfare med vokse i troen da er jeg enig med Ham.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt