Verdidebatt

Hvem sutrer mest - Fjordman eller Mohyeldeen?

Det er skrevet i flere innlegg her på VD om skribenten som gikk under navnet "Fjordman" før 22/7. Det påstås at han sutrer når han gir uttrykk for sin misnøye med måten han ble behandlet av politiet da de sjekket ham - som en av kildene til Breivik

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Samtidig er det lite å høre om en annen kar, ved navn Mohammad Mohyeldeen, som åpenlyst påstår han kun har benyttet sin rett til ytringsfrihet - både til å fordømme homofile til dødsstraff og til å true (iflg. ham selv "advare") mot et 9/11 her i Norge pga. Muhammed-karrikaturene. Han har også åpenlyst hyllet den nå avdøde Bin Laden. I lokale aviser er hans nedlatende oppførsel ovefor politiet beskrevet.

Denne unge, radikale islamisten studerer islamsk sharialov i Saudi Arabia og klager på at han angivelig skal ha fått anmerkninger i sitt norske pass - noe som benektes av passkontoret som har utstedt dette.

Han forlanger, via sin norske advokat,  innsyn i det den norske stat har på ham og ser det som sin soleklare rett å vite hva dette dreier seg om. Han påstås å være ansett som en trussel mot rikets sikkehet, av PST.

"Jeg blir forfulgt", sutrer Mohyeldeen, og mener hans frihet til å reise fritt nå er begrenset."Norske myndigheter skjuler noe", påstår han like freidig.

Han nøler ikke med å kalle det "politisk og religiøs forfølgelse" av sin person.

Merkelig nok, har han som student råd til å holde seg med sikkert en av Norges dyreste forsvarsadvokater...

Mon tro om noen av dem som mente Fjordman var en sutrete fyr, som reagerte på å bli satt i bås med massemorderen Breivik - ene og alene fordi han hadde skrevet noe som ble brukt i sistnevntes manifest, vil reagere like sterkt på Mohyeldeens sutring?

Les artikkel her.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt