Verdidebatt

må vi betale for å bli helbredet i Jesus navn.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hei

Mange i vår tid betaler penger for å bli helbredet av vekkese predikanter, både i innland og utland, er dette riktig i forhold til det som står skrevet i Guds ord? De tjener store penger av naive mennesker, som gjør alt de kan for å bli frisk.da prøver man alt.

Bønn og Guds Ord er blitt en handelsvare og evangeliet er ikke noe som lenger er et fritt tilbud til mennesker. Nei, nå skal det først spørres etter tykkelsen på lommeboka før de eventuelt skal gis del i den frelsen som Bibelen sier er gratis! Slik vi ser situasjonen er predikanter som driver slik virksomhet rent bibelsk sett totalt forkastelig og i dyp konflikt med Bibelens egen lære. Her møter vi altså en ”Guds menn” som gjør penger på syke og elendiges nød og lengsler etter helbredelse og frihet fra smertehelvete.

Ved å ringe bønnetelefon blir man lovet både helbredelse og gode dager dersom man tror hardt nok på Gud. For å kunne motta slik forbønn må du bla opp, og prisen for fornøyelsen er satt til  lang høyere en de fleste tjener pr time. For dette beløpet som er mange ganger dyrere enn et legebesøk, får du ingen garanti på at forbønnene vil gi resultater! Alt står jo på din egen tro, og overfor dette med tro har du ingen garanti eller bytterett, mitt råd er ha ikke omgang med slike prdeikanter. Jesus sier mange skal komme og helbrede i mitt navn og drive ut ånder i mitt navn.

men jeg sier jeg kjenner dem ikke. man tror på jesus gjør tegn og under, men hjertet er ikke hos Jesus.men derimot mammon

Dette handler om gaver gitt ved den Hellige Ånd. Disse gavene har mennesker fått slik at man skal bruke disse i kjærlighet ovenfor andre mennesker, ikke misruke sine gaver ved å halle ut penger av folks lommebok. da elsker man pengene mer en Gud, og fokuset blir styrt på Penger, ikke Jesus.

mvh

rune

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt