Verdidebatt

Mari Lindgren: Da hjertet stoppet

Det må ha vært en merkelig opplevelse å være vitne til at hjertet slår langsommere og langsommere og til slutt stopper opp og være fullt bevisst på hva som skjer

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Svenske Mari Lindgren fortalte på en kristen tv-kanal (hvorfor hører vi aldri om utenomsanselige hendelser på de tabloide medier..? For kontroversielt?)

Iallefall merket hun da hun satt og så på tv og hadde lagt sin lille datter at hun merket at hjertet hennes begynte å slå langsommere og langsommere for til slutt å helt stoppe opp. Hun ble helt panisk da hun merket at åndedrettet også stoppet opp og det var liksom livet kom opp i halsen og hun følte en merkelig følelse i halsen som liksom stoppet den til og så følte hun at hun ble presset ut av hodet og oppover. Det første hun tenkte var at Nu er jag død. Er det slik det er. Det var hennes bevissthet og hun begynte å tenke i denne bevisstheten ute av kroppen at hun måtte tilbake til kroppen pga sin lille datter. Hun var den gangen bare 24 år. Hun stred og kjempet for å komme tilbake til kroppen. Hun fortalte at hun så kroppen ligge der ubevegelig og hun prøvet først å komme gjennom føttene og inn, og da det ikke gikk prøvet hun på hver side av kroppen og til sist gjennom hodet, men det var liksom kroppen var stengt. Hun fortalte også at hun følte hun kunne se til alle kanter. Vi mennesker har jo øynene slik at vi kan se rett frem og til siden, men det var som om hun også hadde øyne i nakken, ja, overalt følte hun at hun hadde overblikk. Hun visste ikke hvor lenge hun var i denne tilstanden, for tiden hadde opphørt liksom. Hun fortalte at hun begynte å rope til Gud om hjelp. Og etter en tid var det som om hun med en egen kraft kom inn i kroppen og kjente hvordan organene begynte å livne til. Det er klart sa hun at hun etter denne hendelsen begynte å lese Bibelen og be til Gud og Jesus Kristus. Jeg så hun var veldig preget av hendelsen for hun virket oppskaket når hun fortalte selvom hun nå var en middelaldrende kvinne.

Dette var bare en av mange historier jeg har hørt om slike overnaturelige opplevelser. Og det er klart folk som har opplevet slike ting kun forteller om det i rette øyeblikk til mennesker som de føler og vet har samme syn på liv og tro som henne selv. Naturlignok vil også jeg si. Jeg har jo selv blitt vekket på overnaturlig vis og har gitt mitt liv til Jesus Kristus og det har vært det virkelig gode liv.

Jeg synes bare det er så vondt å tenke på mennesker som ikke virker å ha blitt frelst for hvordan kan mennesker si det ikke er liv etter livet, når så mange tros-vitner står fram. Er det ikke disse vi skal lytte til - og ikke de som forfekter det motsatte - at det ikke er liv etter dette. Og det som også er vondt å tenke på for meg som kristen er at mennesker skal gå fortapt om de ikke har Jesus Kristus. Johannes 3.16 forteller jo dette i klare ord. Uten Jesus Kristus kommer vi ikke i kontakt med Gud. Ser man verden hvor mye forferdelig som skjer når ikke Gud og Jesus Kristus er det sentrale for mennesker. Det står jo at de Kristus-troende kommer rett til himmelen. Jesus Kristus har betalt prisen på korset. Jeg ønsker ETHVERT menneske på jorden et himmelsk paradis, men det må en omvendelse til. Gud velsigne deg i Jesu navn at også du finner veien, sannheten og livet ved Jesus Kristus. TENK over livet - her på jorden er det kort - men i evigheten er det evig og det er kun to veier som er gitt oss. Velsignelsen eller forbannelsen. Velg da den gode del, velsignelsen.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt