Verdidebatt

dypere liv

I reportasjene fra Aftenposten om Utøya-hendelsen virker det å være helt fraværende, ord fra Bibelen. Jeg trodde alle mennesker hadde en dypere side i seg som nettopp tok fram et trøstens ord fra den kilden som virkelig kan hele sjel og ånd

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg snakket lenge med min niese om det som hendte på Utøya og hun hadde sett på tv og lyttet til både statsministeren og prester og biskoper. Det som gjengikk i talene om de unge er at vi ALDRI skulle se dem igjen. Både min niese og jeg som begge lever i kristne familier reagerte naturligvis med tristhet på dette. For oss som tror på Jesus Kristus og Bibelens ord er det jo nettopp livet etter livet som er det sentrale. Vi tror på et Paradis hvor vi skal en gang være evig sammen med Gud og Jesus Kristus og det er klart en slik tro tilfører livet en egen, trygg dimensjon. JA, jeg tror dette. Vi har mange tros-vitner rundt om i verden som både har vært ute av kroppen og sett seg selv utenfra, vi har mennesker som har sterke drømmer og visjoner. Vi har mennesker som drømmer om ting som senere går i oppfyllelse, både negative og positive drømmer. Vi har mennesker som sier de har sett Jesus Kristus og sågar har grepet fatt i Jesu hender fordi de måtte ha bekreftelse på at det var en fysisk tilstand og ikke bare et syn. Vi hører om mange muslimer som har i drømmer og visjoner sett Jesus Kristus helt tydelig og for ikke å bli utstøtt av det gode selskap pga kristen-navnet kaller seg Jesus-troende muslimer. Jeg har SELV personlig hatt overnaturlig opplevelse i mitt liv og kan selv bekrefte at det er full virksomhet i ånd og sjel og at det er disse faktorer som styrer kroppen vår. Når tanken i hodet sier vi skal gå inn i et rom, så lystrer kroppen tanken, og ikke omvendt. ALT hva vi foretar oss har først hatt ånd og tanker. Mange ikke-troende påstår det motsatte - at det finnes ingen Gud eller Jesus. Men er det DISSE som skal styre våre tanker og er det dem vi skal tro. HVA vet egentlig dem om hva som er av liv etter livet når de IKKE VET. I motsetning til de mange tros-vitner som VET og som har fått livene sine totalt forandret. JEG stoler på mitt møte med Jesus Kristus ved min overnaturlige opplevelse og når selv KROPPEN føler kraften, så kan ingen fornuft overbevise den. Bibelen snakker både om himmel og helvete og det er de mennesker som har fått innblikk i begge tilstander. Den svenske pastoren Bill Stenberg hadde sterke syn om himmelen og sa det var ofattbart vakkert, altså utenkelig vakkert. Som det står i Bibelen: "Det som intet øye så, det som ikke oppkom i noe menneskes hjerte, det har Gud beredt for de som tror på Ham."

Livet er DYPT, hva er folk egentlig redd for - for det må jo være det som ligger til grunn når det blir slike store emosjoner når det er snakk om Gud, Jesus, Helligånden og Bibelen. Ja, sågar at det blir krig i verden av slike ting. Det er sterke saker, men man kan ikke fornekte dem, like lite som man kan fornekte virkeligheten rundt oss.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt