Lene Bernsen

5

Are we humans or are we dancer

Publisert: 29. jul 2011

I min profil har jeg skrevet at jeg skal vise respekt til de jeg er i dialog med.

I en dialog med alle her inne, vil jeg velge å møte dere med nyskjerrighet for det individet dere er.

Vi er mange som sier at her inne står alle på egne bein, det gjør vi samme hvem vi er, ingen vet hva svar vi kan vente oss på det vi skriver, vi har ulike verdier.

Det er derfor jeg skriver her, det er derfor jeg trives, jeg lærer, jeg møter det jeg frykter, jeg møter mennesker og alle er dere unike og verdifulle. Alle er dere like viktige.

Dette er en sang jeg liker å høre på, mange her inne liker ikke musikk, håper dere kan lese ordene og bare slå av lyden. Det er ikke noen løsning, bare en refleksjon.

http://www.youtube.com/watch?v=K0gbr7Y5RYg

Vi må vise respekt for å få respekt.

 

Kommentar #1

Siri Ann Vatland

1 innlegg  6 kommentarer

Nydelig låt...

Publisert rundt 10 år siden
Men så elsker jeg god musikk som hos The Killers. Smaken er jo som kjent som baken, men at det ikke går an å like musikk, skjønner jeg ikke. Huff ...det ble nesten som et gufs fra "gamle dager" når mine kusiner var på besøk og ikke kunne være med på vri åtter (vet ikke om det enda er det, men kortspill var svært syndig i følge Frelsesarmeen i de dager).
Kommentar #2

Lene Bernsen

5 innlegg  1193 kommentarer

Publisert rundt 10 år siden
Siri Ann Vatland. Gå til den siterte teksten.

men at det ikke går an å like musikk, skjønner jeg ikke. Huff ...det ble nesten som et gufs fra

Hei Siri Ann,

godt at du og liker god musikk. Ditt svar på mitt innlegg var det siste jeg hadde forventet. Egentlig så burde jeg nå fortelle deg om hvor lite passende det du har skrevet er hvor utenfor tråden du er, kan jeg det? Egentlig så burde noen nå skrive at vi to lager en konspirasjon sammen, at vi er ute etter makta her på VD.

Tilgi meg Siri Ann for at jeg nå skremte deg. Men det er slik det har vært her, mange voksne har skrevet ut alt, bare for at de måtte få det ut her inne. Er det VD sin skyld at folk mangler både empati og høfflighet? Nei mener jeg, det er de som ikke forstår at et menneske sinn kan man aldri kontrollere, det finnes ingen mennesker, i følge meg som ikke kan reddes som ikke kan ses.

De som ikke vil legge til godsiden og godta det mennesklige kaoset her inne, hva bør vi si til de? Møte de med taushet? Eller si: jeg er ikke enig med det du sier nå og håpe at flere sier det samme. Hva om vi da blir gruppert av disse som da mener at vi lager en konspirasjon? Hva bør vi da si? Jo at vår ytringsfihet og demokatri er i fare!

Ingen ingen av oss her inne har sannheten, vi er her på like fot, små bokstaver tanker, som gir små bokstaver og tanker tilbake. Noen av oss er litt mer limet sammen, jeg anner ikke hvorfor, men vi mener det er KJÆRLIGHET til tross for ulikt syn som gjør det.

Takk for at du svarte Siri Ann, takk for din ærlighet, ha en fin dag.

http://www.youtube.com/watch?v=8KkGVccgJrA

 

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere