Sissel Johansen

58

kvinners rolle som forfører

Kan det gå an å kombinere det å være en såkalt ærbar kristen kvinne med det å føle seg frigjort og bevisst på egen kropp og egne behov? Eller regnes man som fristerinne straks man viser frem erotiske sider av sin natur?

Publisert: 29. apr 2011

En kvinnelig debattant skrev nylig et innlegg angivelig for å snu et fokus på kvinnerollen - som hun mente ikke kom helt heldig ut i en annen tråd. Denne omhandlet siste tiders økning i overfallsvoldtekter og utryggheten mange kvinner føler i farvannet av disse.

Som et slags utgangspunkt skrev hun bl.a. følgende: "Flere på forumet mener de har den fulle frihet til å spille ut sin seksualitet i det offentlige rom, uten å skulle oppleve krenkelser fra menn av den grunn? - Men er de helt sikre på at de ikke krenker andre kvinner? Kan deres frihet bety andre kvinners ufrihet, spør jeg?"

Hva vil det egentlig si å "spille ut sin seksualitet i det offentlige rom"? Betyr det å gå spesielt utfordrende kledd? Og hva ligger det igjen i "utfordrende"? Betyr det å møte menns blikk, uten å slå sitt eget ned at man spiller ut sin seksualitet? Det å gå ute alene på kveldstid - hvilke signaler gir egentlig det?

Selv forsøkte jeg å få et dypere svar på hva vedkommende la i uttalelsen, noe som syntes å være vanskelig og til dels provoserende.  Derfor lot jeg det ligge og tar det heller opp i egen tråd.  Jeg opplever at det å si om andre kvinner (her på VD) at de ønsker "full frihet til å spille ut sin seksualitet i det offentlige rom", er en ganske drøy påstand. Men det kommer selvsagt an på hvilket lys en ser påstanden i. Derfor stilte jeg forsøksvis et oppklarende spørsmål.

Det ble ihvertfall innrømt at uttalelsen kom pga. et skråblikk på nevnte voldtektsdebatt. Der var vi vel ganske få kvinnelige deltagere, igrunnen, og det er derfor lett å føle seg en smule stigmatisert av nevnte uttalelse.

Så hva er det som skaper et slikt inntrykk, tenker jeg? Er det ganske enkelt det at det uttrykkes åpne ønsker om et samfunn der kvinner har samme rett til å få være et kjønnsvesen som menn alltid har hatt? At noen kvinner faktisk åpent innrømmer; jo, også kvinner har behov for å bli sett som attraktiv og sexy. Til og med kristne kvinner, av alle ting...  Er det galt? Er det det samme som å ønske å bli sett som "sexobjekt og bruksgjenstand" - slik enkelte velger å tolke det? De fleste velger vel ikke å tro at det er et ønske om å friste noen til å voldta - "å be om det", som noen ynder å kalle det.

Er det å kle seg kvinnelig (kanskje fremheve deler av kroppen) det samme som å være en lite respektabel kvinne - og en som slett ikke føler behov for også å bli sett på andre områder (som f.eks. intellektuelt)? Er det ensbetydende med at en da også ønsker å friste andres menn til å glane etter seg - og dermed sette deres kvinner i forlegenhet? Dette tolket jeg som et opplevd problem i nevnte tråd.

Skal ærbare kvinner helst ligne mest mulig på mannen? Eller skal de være kvinner, men synlige helst bare for evt. partnere? Det finnes kanskje de som til og med mener det er feil å vise seg som et erotisk vesen også innen den rollen? En er kanskje mest ærbar dersom en slett ikke viser seg å ha slike følelser? Ihvertfall later som om de ikke finnes. I nevnte tråd er det snakk om egne drakter som kvinner ifører seg for å fremstå som mer nøytrale. Hodeplagg nevnes også som en del av enkelte kvinners måte å fremstå som ærbare på (ved kun å la sin mann få glede av håret). Jeg finner det svært interessant at dette bringes til torgs av nettopp kvinner.  Det er jo slett ikke lenge siden det var pålagt kvinner (ihvertfall gifte) å bruke hodeplagg. Ønsker man seg tilbake dit?

På hvilken måte kan det at noen kvinner føler seg frie, føre til ufrihet hos andre? Må man regne med å bli krenket av menn dersom man fremstår som en fri kvinne, med et bevisst forhold til egen kropp? Jeg snakker ikke da om det man kaller "å by seg frem", men mer om et bevisst og naturlig forhold til at det faktisk er fysiske forskjeller mellom kjønnene og at nettopp dette er noe vi har lov å glede oss over?

Jeg synes det ville være interessant å vite hva andre tenker om kvinners rolle i denne forbindelse og håper at noen vil dele sine tanker om det.

Kommentar #101

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden

Så jeg har mang en gang tenkt tanken, mon tro om det ikke er sladrekjerringa hun som blaprer i vei om andre damer som er den beste og værste til å forføre menn. hun er jo så god å prate for seg at hun ikke bare er i stand til å forføre menn i senk med sitt prat men og sørge for at en haug blir meldt til bv.

kanskje det er sladrekkjerringa med sin store kjeft som er den beste til å forføre menn.

menn er jo heller mange ganger ikke alltid så opptatt heller av hva ei dame har på seg, bare ho har klær på. Skal han vidre med ho enten hun eller han har forført ho. eller ingen de bare ble enige om...så liker nå menn best kvinnen uten klær. men ikke i enhver andledning han vil ha ho for seg selv.

Smilet og ydmykheten og sjarmen generlt over ei dame har minst like mye å si som klærne. mang ei fattig jente i de værste klær har blendet menn blinde av forelskelse. menn har forelsket seg i kvinner i muslimske klær.

Og på mange måter kan jeg tro at ei muslimsk dame kan være veldig atraktiv hos en mann fra Norge. Da er han garantert å få ei dame han kan ha for seg selv. Som oftest lydig og grei, hva mere kan en drømme . Tror mange norske menn er lei av de norske damer som bare lever som flaggermus. Men så er jo de muslimske damer som oftest bortlovte av sine foredre og nesten umulig å få tak i av en Normann. De har mann klar til henne.

Minikjørt er da ikke gernt å bruke , verken på voksne elelr barn. Ser på det som et nett sommerplagg når jeg kler mine små jenter med det. Og om trusa kommer frem på ei lita jente så gjør det ingenting.minikjørt har jeg gitt til mine støre jenter å ingenting galt i det det er et enkelt sommerplagg. og kan og brukes om vinterne om en har ei tykk strømpebukse til såpass at en ikke fryser ihjel. Hva søren en har da klær på!!!

Imidlertid ser jeg ikke nødvendigheten av å bruke stringtruse på veldig små jenter.Noe er bare dumt!

Som regel i dag bruker jenter \kvinner bh skal godt gjøres og vise så mye så lenge den er på og om den er av den vanlige sorten. Tror mange kvinner elsker å gå i butikker å kjøpe ny BH slik ser det ut for meg, jeg treffer dem jo i køøøø.Og disse som i sin tid drev å brente BH og skulle være som mannen er ikke riktig rett i hodet sitt.

Kommentar #102

Sissel Johansen

58 innlegg  6433 kommentarer

Publisert over 10 år siden
Turid Talita Manjana Holta. Gå til den siterte teksten.

Vell her er mye fokus på klær....tro minst like mye at en mann blir forført av ord.

Og et godt måltid, sies det ;)

Kommentar #103

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Det var en gang.....og det går fortsatt an

Publisert over 10 år siden

Det er nå slik at det er ikke alle menn som synes det på noen måte er forførende med klær som er utfordrende.Noen synes til å med det er stygt. Selv kledd i bunad har menn forelsket seg i damer\jenter.

Før i verden så kunne en ung mann forelske seg i ei tjeneste jente på en gård, han trengte ikke å ha sett puppene eller rompa eller kjønnsorganer for å bli glad i ho og drømme om henne. Neida han prøvde å smyge innpå ho en travel dag for å prøve å skjekke ho opp. Kunne han komme så langt til å få satt forlovleses ringen på så var han nesten berget at ho skulle bli hans.Så fridde han og ho sa vell ja om han Knut i nabostuo ikke hadde vært for aktiv med samme knep. Eller  fått ho med i høyet på låven slik at ho var blitt gravid og mest nødt til å gifte seg med han Knut i nabostuo.

Men poenget er at menn klarer å få lyst på ei dame uten å se alt.

En kvinne som forfører bruker munnen til å snakke laaaaaaaangt mere når hun vil ha tak på en mann. Hun kan blende han med sine ord. Ikke for ingenting at nettet er blitt den største skjekke plassen vi har.

Kommentar #104

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Bord dekk deg

Publisert over 10 år siden
Sissel Johansen. Gå til den siterte teksten.

Og et godt måltid, sies det ;)

ja veien til mannens hjerte skal vist gå via magen ja , har hørt det jeg og.Så dekk bord!!

Kommentar #105

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden
Kjersti Aspheim. Gå til den siterte teksten.

En kvinnelig forfører blir ofte assosiert med noe negativt. Det er en aktiv kvinne som fører mannen i en annen, mer intim retning. I seg selv trenger dette overhode ikke være noe negativt. Dog blir vi kulturelt servert dette som noe mørkt og farlig.

Pratesalige og sosiale kvinner har et fremsteg der.kvinner kan snakke noen menn rundt og rett og slett forføre dem slik.Aktiv med munnen må ho være. Ei som bare går der med sine utfordrende klær eller kledd hvordan som helst og ikke er særlig aktiv eller pratesaig kan jo være veldig vanskelig å komme inn på.

Ei som skravler som en foss har jo et betydelig mere tak på en mann.

Det er vell ikke negativt å legge an på en mann om han er fri og frank og leter etter en å dele livet med begge to.Det er ikke farlig å finne seg en å leve sammen med. At det ikke er særlig akseptert at en legger an på gifte får en bare finne seg i. Menneske smir menneske en blir sosialt satt sammen av hverandre ved å ta hensyn. Et normalt frisk menneske bryr seg. De som føler trangen for noe ekstra finner forhåpentligvis en ekstra plass til det.

Nå for tiden finner en vell det meste, iallefall i større byer om ikke her på berget.

 

Kommentar #106

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden
|Hans Petter Skoug. Gå til den siterte teksten.

Vær deg selv, det er det viktigste.

Den var noe uforståelig da du ikke kjenenr meg og mitt liv. Imidlertid kan jeg føre den på mange andre som eks vis barna, (som jo tydeligvis er glemte i denne debatten)Barn får ikke være seg selv, barn har en naturlig blueferdighet, men når de begynner på skolen så presses dem inn i systemet der . Og dem tvinges fra første skoletime med gym\bading til å dusje sammen med vilt fremmede barn. De tvinges til å kle av seg og blotte seg for andre. De får ikke være seg selv i det hele tatt, de får tvungen over hodet "blotter kulturen".De voldtas ved å ikke få frivillig bestemme selv om de vil dusje kle av på seg sammen med andre barn\voksne. Ingen spør barna de MÅ TVANG. Barn tvinges til å blotte seg på skolen. De får ikke være seg selv de overkjører totoalt barnas blueferdighet, barnemisshandling JA!!!Skolen misshandler barn.

Her i debatten er det tydeligvis ikke rom for en viktig del av sammfunnet den oppvoksende generasjon barna. Her går det på at menn og kvinner må få ture frem som dem vil med all sin hensynsløshet og hemningsløshet. barn som synes det er vansklelig med voksnes blotting har ikke andre ofret et ord. men skal en debattere om dette som en generellsammfunnsak så er barn veldig viktige.De har og en plass her.

Vet om familier som har vært ute og badet på en bade plass dem var og kjørte for å skulle besøke noen. Før de entret deres hjem så kledde de på seg vanlige klær, de kom ikke i badeklærne. Før dem valgte å gå på en egen badeplass dem fant fredelig, så var de innom et basseng, men dem snudde og dro derfra. Årsaken var at damer hadde valgt å ødelgge gleden for andre  med å bade toppløs i bassenget. Og barna ville ikke bade der og ikke faren og mora. De dro derfra med engang. Gikk ikke an å være der sa dem.

Kommentar #107

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

En opplysning til Morten!

Publisert over 10 år siden

Morten Christiansen! Du er ikke helt erlig. du skriver at du ikke har spesifiks på verken mann eller kvinne men individet. Det stemmer jo ikke det var kvinnen du skrev om som du gledelig kunne tenke deg å bære naken gjennom livet. Og ikke mannen. Du kom først inn på det med mannen da det ble påpekt om hvordan du så på det da.

Og det var jo du som nevnte på en skarve pupp eller var det din kolega Skoug !iallefall hadde du Morten fokus på kvinners seksualitet og kvinners nakne kropper. Så du var ikke sannferdig da du sa att du snakket om idividet. Dette til opplysning.

Kommentar #108

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden

En far likte ikke at deres døtre kledde seg utfordrende. Og komenterte da tidens mote hvor buksa skulle være så stram at en så mere av kroppen med buksa på. og sant nok skjærte dem seg oppi skrittet slik at en kunne se størelsen på underlivet til kvinnen faktisk så man midtstreken skjære seg mellom kjønnsleppenene. Forsto jo den faren da. Mest såg det vell dumt ut hele moten som gikk over. og han syntes sikkert ikke det var bare ok at andre skulle kunne se så meget av drtrene. men faren måtte gi tapt for motens store krav. og datra gikk slik vidre kledd.Det var vell på tidlig 80 tall slikt var så in. jeg hadde ingen slike stramme bukser, jeg likte ledige klær hvor jeg kunne røre meg i. derimot så var jo thights moten ikke langt unna, så da trengte en ikke å ha så stramme ekle klær på for å være moderne i klærne. men sånn ærlig talt hva gjelder mote så synes nå jeg den er temmelig allsidig i dag da. Man kan nesten velge å vrake i hvordan en vil kle seg. Alt er mulig. Og synes ikke butikker har lite av klær som er ikke utfordrende heller. ser andre her mener det. Menn det synes nå ikke jeg. Går an å gå i flere butikker å skjekke.

 

Kommentar #109

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Å bryte\tvinge seg inn i andres hjem med en uhemma utfordrende bekledning

Publisert over 10 år siden

Utringninger helt ned til navlen uten tilsterrkelig Bh under som dekker puppen er en uforskammet hensynsløs ,hemningsløs bekledning, og da særlig om man bryter seg uten lov (altså innbrudd) i andres private hjem. I ens eget hjem må en få lov å bestemme åssen en vil ha det

Kommentar #110

Heidi Terese Vangen

66 innlegg  1462 kommentarer

Publisert over 10 år siden
Sissel Johansen. Gå til den siterte teksten.

Heidi skriver: "Og ellers, vil vi ikke heller ha anerkjennelse for den vi er og det gode vi gjør enn for kroppen vår?"

Jeg spør da: kan man ikke få lov å ønske seg både i pose og sekk i denne forbindelse?

Jeg glemte å svare på denne i går.

Jeg vil gi et klart ja til spørsmålet du stiller, men i pose og sekk fra samme kilde, fra samme person. Jeg ser ikke noen verdi i å skulle bli ansett som sexy av noen som ikke også verdsetter meg som menneske og de egenskapene jeg har som individ. Lystende blikk fra fremmede gjør vel ikke annet enn å smigre egoer?  Det er også en forgjengelig form for anerkjennelse som alltid vil kreve en ny bekreftelse innen kort tid.

Kommentar #111

Sissel Johansen

58 innlegg  6433 kommentarer

Publisert over 10 år siden
Heidi Terese Vangen. Gå til den siterte teksten.

Jeg ser ikke noen verdi i å skulle bli ansett som

Her er vi helt enige. Verdien ligger helt klart i å bli sett som en helhet - med alt en er og har - av en som elsker en som en er.

Slik ser ihvertfall jeg det, men sikkert ikke alle andre.

Kommentar #112

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden
Sissel Johansen. Gå til den siterte teksten.

Her er vi helt enige. Verdien ligger helt klart i å bli sett som en helhet - med alt en er og har - av en som elsker en som en er.

Slik ser ihvertfall jeg det, men sikkert ikke alle andre.

Det kan jeg og si meg veldig enig i.

Kommentar #113

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden
Arja Larsen. Gå til den siterte teksten.

Jeg tenker på dette med å velge klær. Når jeg går rundt i klesbutikker er det nesten alltid vanskelig å finne klær jeg vil ha, fordi største parten av kvinneklær i dag har "sex appeal", og jeg vil ikke ikke ha av de klær på meg. Jeg tenker ofte oppgitt, om vi virkelig kunne ha reelle valgmuligheter. For eks at butikkene hadde av de klær med sexy appell også varianter uten utringinger, splitter og andre tiltrekkende detaljer. Jeg mener at jeg ikke har reelle valgmuligheter. Jeg mener også at andre kvinner

Altså såpass mye har jeg vært i butikker og handlet da jeg har familie og barn. Det er IKKE slik at klærne har en sex appell som du skriver. Det vrimler av valgmuligheter på lekre pene klær og annet mere nøytralt alt for enhver smak mener da jeg. Jeg påstår at det er slik.Det er godt med valg av klesstil. Det er ikke så alt fo meget med sex appell heller spør du meg. Derimot leter en på nettet kan en finne riktig sexy klær ja.mange av disse klærne finnes ikke å få tak i på butikken her på berget.

Kvinner har valgmuligheter på klær. Derimot synes jeg heller at det skulle være mere variasjon i fasong og størrelser for en hver type kroppsbygnning.

Det er lite alternativt der. Fasongen på kvinner er jo ulik og kan dermed bli vanskeligere for noen.Så der ville jeg ønsket mere valgmuligheter.

Kommentar #114

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden
Morten Christiansen. Gå til den siterte teksten.

Jeg tenker at det heller er snakk om dine hemninger enn at folk er hemningsløse. Jeg ser ikke noen grunn til at noen skal leve etter dine hemninger, de er ditt problem og noe du må finne ut av hvordan du skal leve med.

Jeg tenker kanskje at du Morten kunne kutte ut personangrep på meg

For det første så kjenner du meg ikke i det hele tatt, du utaler deg fra løse luften

Kommentar #115

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden
|Hans Petter Skoug. Gå til den siterte teksten.

Turid skal tydeligvis ha det til at ikke bare sex, men også seksualitet skal være forbehold ekteskapet fordi hun som kristen tror dette er det eneste riktige og igjen ser vi religionens utrolige arroganse og frekkhet, for ikke skal de påberope seg friheten til å leve slik selv, men de skal også påberope seg friheten til å fjerne friheten hos andre. Det blir som om jeg skulle kreve at alle må kjøre rundt i firehjuls trekk fordi jeg selv kjører det....

Hadde vært flott om du Petter Skoug kunne kutte ut dine person angrep på meg. For det første så kjenenr du meg ikke å du tilleger meg en hel mengde med meninger jeg ikke har

Kommentar #116

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden
|Hans Petter Skoug. Gå til den siterte teksten.

At du Turid tror hun har retten på sin side fordi hun tror at slik og slik står i bibelen forstår jeg, det hun ikke skjønner at at det er slike som henne som faktisk LAGER seksualitet til noe stygt og skittent, ikke de som faktisk har et så avslappet forhold til sin egen og andres kropp at de ikke reagerer om de ser en pupp eller en rumpe.

Hans Petter Skaaug hadde vært hyggelig om du kunne kutte ut dine personangrep på meg. Ikke bare tillegger du meg en mengde motiver jeg ikke har . Du kjenner meg ikke i det hele tatt helelr.

Kommentar #117

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden
|Hans Petter Skoug. Gå til den siterte teksten.

(PS: Turid, tror du burde bosatt deg i Egypt, for der bader kvinnene noe som ligner på sorte posete dykkerdrakter påsydd et lite skjørt som ligner på perverse karikaturer av teletubbies og det er bare ansiktet og noen ganger føttene og hendene som syntes.... De "blotter" seg ihvertfall ikke... Men mannfolkene gikk i trange badebukser da og kikket til øst og vest på andre kvinner som ikke hadde slike badeposer på seg... Hyklere som de er...)

Atter et person angrep på et menneske du ikke kjenner i det hele tatt. kan du snart slutte å tillegge meg meningenr og motiver jeg ikke har

Kommentar #118

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden
|Hans Petter Skoug. Gå til den siterte teksten.

Vær deg selv, det er det viktigste.

Dette skriver du til meg som person, synes å se du selv nevner på å ikke diskutere person men sak. Men hva gjør vell ikke den godeste petter Skoug i de fleste innlegg mot meg. Rene person angrep i rekke og rad ta deg sammen mann

Og som tidligere nevnt du kjenenr ikke meg

Kommentar #119

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden
|Hans Petter Skoug. Gå til den siterte teksten.

At du Turid tror hun har retten på sin side fordi hun tror at slik og slik står i bibelen forstår jeg, det hun ikke skjønner at at det er slike som henne som faktisk LAGER seksualitet til noe stygt og skittent, ikke de som faktisk har et så avslappet forhold til sin egen og andres kropp at de ikke reagerer om de ser en pupp eller en rumpe.

Turid skal tydeligvis ha det til at ikke bare sex, men også seksualitet skal være forbehold ekteskapet fordi hun som kristen tror dette er det eneste riktige og igjen ser vi religionens utrolige arroganse og frekkhet, for ikke skal de påberope seg friheten til å leve slik selv, men de skal også påberope seg friheten til å fjerne friheten hos andre. Det blir som om jeg skulle kreve at alle må kjøre rundt i firehjuls trekk fordi jeg selv kjører det....

Tillegging av motiver er ren løgn på et annet menenske du ikke kjenner. jeg kan legge til at jeg ikke er religiøs. Jeg er frelst. Da jeg ikke noen gang har vært religiøs så trengte jeg helelr ikke frelse fra religiøsitet slik Ulf Ekman sa i en tale at han ble. Frelst fra religiøsitet.

Jeg er altså ikke religiøs men freslt.

Tillegg ikke motiver på folk du ikke kjenenr det er å lyge på folk. Pluss at du går på person her i mengder person angrep. Takk nå holder det greit?

For det er IKKE mine meninger du kommer med her og jeg har aldri i historien hevdet det du LYGER på meg PETTER SKOUG

Kommentar #120

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden

Tror vell ikke så mage kvinner er opptatt av å forføre en mann om de ikke har det som yrke da hehehe. Men naturlig sett vil jo en dame som er meget ung og ikke har funnet noen å dele livet med gjøre seg litt tiltrekkende for å prøve å finne en. Og selfølgelig kan ei dame ha lyst på å pynte seg for sin mann. Og enda mere tror jeg på at damer liker å pynte seg og fjelge seg opp for sin egen selvfølelse og trivsel enten hun er opptatt av menn eller overhodet ikke.

Det finnes alle typer damer og kvinner og alt kan vell skje, men tror ikke at klestil forteller alt om en da. For mange har jo og ulike tanker om type klær. Sagt er det jo at kvinner som  liker å gå med høghælte sko som klakker bortover gata gjør det mye om et ønske om makt, men og er det sagt at hun gjør det for å virke tiltrekkedne på menn. naturlig sett liker kvinner å pynte seg enten om det er for seg selv eller mannnen eller for å få tak i en mann.

Ting kan ha mange grunner og ingen grunn....man kan gjøre noe for å være like andre og. Men klart finnes der kvinner som og vil forføre. Og taleevnen er nok god å ha der ja. Sladrekjerringa er beste og værste forfører skal du se....

Kommentar #121

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden

Jeg har lest noen bøker skrevet av kristne(dessværre for de som hater det).Og der går også igjen at kvinners handlinger er viktige momenter i en forførerisk rolle. Munnen og hva hun gjør, selfølgelig kan det og være kombinert med klestil og ikke minst sko\støvlett stil.

Så hvordan man kler seg "kan" bety noe men trenger ikke bety noe. Munnen og hvordan hun legger an på en mann har mye mere og si alikevell.

Men nå ble jeg lei av dette emnet.

Vell bare for å ha det sagt det er og mange fine klær og finne på nett til også en rimligere pris enn på butikker.

Have a nice day!!!

Kommentar #122

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Hva med skjegget til menn da?

Publisert over 10 år siden

Det ligger mye i kvinners natur og pynte seg. Vet at kvinner kan både kle seg si og så og bare være i sin egen stue hel dagen med det antrekket. Ergo handler det om henne og slik hun ønsker og være kledd. Men trenger liksom ikke alltid blande inn en mann i alt heller. Selv om og til tidser slikt godt kan være tilfelle.men noe fasit svar på alt kan man bare drømme omå å få. kvinner som menn er og forskjelige. Og om menn har svært mye i mot at kvinner pynter og styrer og ditten og datten vell undres om de har noe i mot damer da? Mitt spørsmål til slutt tenke heller over dere selv menn og hvorfor barberer dere av dere skjegget???? Vet jo at menn sitter ensom og alena i sin egen stue, men barbere seg kan de gjøre til de går i sin grav. Hvorfor  skulle alt et mennenske gjøre ha så utenkte motiver?Alt har ikke motiver. Det kan være alt og ongenting og ens person. Men mange vet å tillegge motiver for andres handlinger. Pass på dere selv heller mye bedre. Hvorvidt menn velger å ha skjegg bart eller barbere seg bryr meg faktisk ikke. Men at mest naturlig er å ikke skrape seg i ansiktet vær enda dag det er det jo!!!!Vell de må være beskyttet en del mot hudkreft i ansiktet menn med skjegg. Men når han ble skapt til å jakte så hadde han ialleffall et naturlig skydd mot den skapre solen. Og mannen vil og trolig holde seg lengre ung slik. Rynker kommer vell mye av solen. Det er vi damer som får smake det !!!Og nå også menn. ha en god dag !!!!!

Kommentar #123

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 10 år siden

Når det gjelder sko\støvletter har jeg tidligere nevnt på damer med høye hæler kunne og ha visjon som makt og et forsøk på å virke tiltrekkende på menn.Hva gjelder makt hm kanskje det er noe i det vet ikke tror jo ikke på alt da heller...men en del personer i makt stillinger har en tendens til å gå med slike sko\støvletter.

Vet om ei som brøt seg inn til en fam i regi av barnevernet som var kledd lite smakelig for situasjonen. Hun er observert ved flere andledninger klakkende rundt i høye hæler.

Så kanskje noe i at det er makt søkende damer som går med høye hæler om det ikke er mannen de vil se lekre ut for.

Vell til det kan jeg si at ikke alle menn liker slike damer med klakkende \bråkette høye hæler. Noen synes de ser ekle dominante og styrende ut, og tiltrekkes ikke av den type sko\støvletter.

Så smaken er som baken. En ting er sikkert at slike sko\støvletter er og veldig unaturlig å gå med, så kanskje ikke så rart at bare en liten prosent av menn synes om akkurat dem da.

Vell må si at jeg velger for eget vellbefinnede sko som er GODE å gå med. Så kan andre slade fasongen på bena i høyhæla unaturlig smale sko. Gjør i allefall som dere vil der for meg raker meg ikke og bryr meg ikke. kanskje om jeg jobbet med skada ben på folk med slike sko\støvletter da...

Kommentar #124

Tove S. J Magnussen

513 innlegg  2074 kommentarer

Vold

Publisert over 6 år siden

er et stort problem i mange miljøer. Usikre mennesker vil alltid føle seg frem når de er i nye sammenhenger. Å være trygg på seg selv (ha fred i hjertet) gir mange fortrinn.Man finner en forklaring eller unnskyldning for andre sin atferd.

Åpenhet er viktig når man snakker sammen, da kommer ærligheten så mye lettere frem.

Vi skaper oss i fremmede miljøer. De klokeste av oss gjennomskuer det og ser i nåde.

En samtale er ikke en konkurranse.

Mote og klær er heller ikke det. Å vise respekt for andre, betyr at man må glemme seg selv litt mer innimellom, ikke stadig være forurettet.

Å spille på kroppen er et usikkert tegn, en umodenhet som andre kan forstå og kjenne seg igjen i.

Ingen blir egentlig sjalu på en utringning, men siden man ikke kan kommentere den, som en annen kroppsdel, faller den unaturlig for andre kvinner. Vi vil ikke tilbake til kyskheten, dog.

Å føre seg tar noen år. Mange lærer det hjemme.

Er det antrekket mitt som skal få oppmerksomheten i dag, brystene, skjørtelengden, eller anklene?

Klær og farger forteller mye om menneskets indre liv og tanker. Det kan være en god start på en samtale.

Orker du den?

Jeg ser på kroppen som en del av mennesket, ikke som et kjønn. Å redusere mennesker til kroppsdeler blir ikke naturlig.

Seksualitet er naturlig, men må velges av begge parter. Når en drar en annen ufrivillig eller frivillig inn sitt eget forhold i offentlige sammenheng er det trakassering, ikke seksualitet.

Å like et annet menneske, er greit, men man må lytte til den andre å forstå hva som foregår i blikk dialogen.

  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere