Kåre Kvangarsnes

24

Mørkret og politikk.

Politikere og andre som anser seg som gode, kan ikke frelses. De ligger i mørkret og kommer ikke ut derfra om de ikke kommer til sannhets erkjennelse.

Publisert: 7. apr 2021

Regjeringen vår, med Erna, Ropstad og bistandsministeren Ulstein i spissen, pøser nå folkets penger ut av landet i rekordfart -og skryter av det. "Egoister" som ber dem vise måtehold med skattepengene våre, stemples som usunne  nasjonalister og blir møtt med hånfliret.

"Fattig-Norge" manifisterte seg  i nyhetssendingene på TV-nyhetene under  påskehøytiden. Matutdelingskøene er lengre en noen gang i storbyene.

Lille Ulrik og andre som trenger kostbare øyeoperasjoner,  ble blankt avvist av helsevesenet  og Erna, Høie og Ropstad, De  samme godhetspolitikere som soler seg i glansen i FN og EU som verdensmestere i utenlandsk bistand og humanisme. "Vi er verdens beste...", sier de ikke så sjelden.

"Flere Moria-flyktninger! "roper deres heiagjeng på Facebook. I mange grupper blant handicappede og pårørende  og folk uten arbeid i Norge  er den relative fattigdommen stor, men de er ikke gjenstand for gråtekampanjer og trusler om regjeringskrise fra KrF og V. 

 Et nytt parti er i emning i vårt land. Partiet Sentrum. Her samles alle de som mener Norge må åpne grensene i enda større grad enn vi har gjort til nå. Pengeflommen ut av landet må fortsette i økt tempo. Klima-og godhetshysteriet er det frelsende budskap som redder kloden og sjelene.

Bibelen sier noe om den tilstand verden befinner seg i. Den manglende erkjennelsen stikker dypt også i kristne kretser:

(Johannes 1:4:5)

"In  Him was life, and the light was the life of men.

 And the light shineth in darkness and the darkness comprehended it not."

 (Johannes 3:19)

 And this is the condemnation, that light is come into the world, and men loved darkness rather than light, because their deeds were evil." 

(1.Mos. 8:22)

"While the earth remaineth , seedtime and harvest, and cold and heat, and summer and winter, and day and night, shall not cease."

2 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere