Kåre Kvangarsnes

24

Mørkret og politikk.

Politikere og andre som anser seg som gode, kan ikke frelses. De ligger i mørkret og kommer ikke ut derfra om de ikke kommer til sannhets erkjennelse.

Publisert: 7. apr 2021

Regjeringen vår, med Erna, Ropstad og bistandsministeren Ulstein i spissen, pøser nå folkets penger ut av landet i rekordfart -og skryter av det. "Egoister" som ber dem vise måtehold med skattepengene våre, stemples som usunne  nasjonalister og blir møtt med hånfliret.

"Fattig-Norge" manifisterte seg  i nyhetssendingene på TV-nyhetene under  påskehøytiden. Matutdelingskøene er lengre en noen gang i storbyene.

Lille Ulrik og andre som trenger kostbare øyeoperasjoner,  ble blankt avvist av helsevesenet  og Erna, Høie og Ropstad, De  samme godhetspolitikere som soler seg i glansen i FN og EU som verdensmestere i utenlandsk bistand og humanisme. "Vi er verdens beste...", sier de ikke så sjelden.

"Flere Moria-flyktninger! "roper deres heiagjeng på Facebook. I mange grupper blant handicappede og pårørende  og folk uten arbeid i Norge  er den relative fattigdommen stor, men de er ikke gjenstand for gråtekampanjer og trusler om regjeringskrise fra KrF og V. 

 Et nytt parti er i emning i vårt land. Partiet Sentrum. Her samles alle de som mener Norge må åpne grensene i enda større grad enn vi har gjort til nå. Pengeflommen ut av landet må fortsette i økt tempo. Klima-og godhetshysteriet er det frelsende budskap som redder kloden og sjelene.

Bibelen sier noe om den tilstand verden befinner seg i. Den manglende erkjennelsen stikker dypt også i kristne kretser:

(Johannes 1:4:5)

"In  Him was life, and the light was the life of men.

 And the light shineth in darkness and the darkness comprehended it not."

 (Johannes 3:19)

 And this is the condemnation, that light is come into the world, and men loved darkness rather than light, because their deeds were evil." 

(1.Mos. 8:22)

"While the earth remaineth , seedtime and harvest, and cold and heat, and summer and winter, and day and night, shall not cease."

2 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere