Torgeir Tønnesen

76

Hvorfor Gud avsetter Trump nå - og hans falske profet Paula White

Gud innsetter og avsetter konger, presidenter og ministere på jorden slik han vil og foretrekker, og slik han alltid har gjort. "Det finnes ingen øvrighet( hverken god eller ond) som ikke er av Gud." (rom. 13) Mennesker kan ikke gjøre noe utenom Gud. Han har en finger med i absolutt alt vi foretar oss, - på individnivå og kollektivt.

Publisert: 6. nov 2020  /  2695 visninger.

Pinsevennenes profetinne i Det Hvite Hus tapte slaget, og spådde feil - igjen. 

Dessverre lot Trump seg forføre, til å tro at Paula White var et Guds utvalgte redskap. Gjennom youtube kan de fleste av oss se og avsløre hennes falske profetier gjennom flere ti-år. Hun passer godt inn, og er akseptert og forherliget av Visjon-Norge og norske pinsevenner. 

Her kan vi også se hvordan trosbevegelsens falske predikanter makter å snike seg inn i maktens korridorer med sin list og åndelige manipulasjon. 

Jeg skrev i avisen Dagen før valget, at jeg regner med at Biden vinner dette valget av flere årsaker:

Det betyr også dessverre, at Gud avsetter Trump nå. Mange kristne tror ikke at Gud blander seg direkte inn i våre liv, og i valgene og i politikken vår her på jorden. Jeg tror Gud er veldig engasjert. Han elsker nemlig verden, og han elsker Trump også. Trump er en gammel og aldrende mann, og han har lidd nok nå, og jeg tror Gud vil spare ham for 4 nye år. 

I bibelen er det nemlig vanlig at Gud forbarmer seg over eldre mennesker. Han gjorde det med Adam og med med Abraham, Isak, Jakob, Moses, og mange andre. Han gav dem fred i sine siste år. Krigeren og kongen David døde også i fred, og han sønn Salomo likeens. 

Etter Salomo, gjorde folket feil valg av konge. Rehabeam "hørte ikke på de gamle", står det. Rehabeam kom til å tukte folket med pisken. Kongen Saul var også et feil valg som folket tok,og folket led under Kong Saul.

Trump er for god for denne sinte verden, og gamle mennesker skal ikke gå gjennom slik mobbing. Det er helt unaturlig og feil på alle måter, - derfor tar Gud ham ut av denne tjenesten. Gud unner ikke haterne og mediene å få lov å hate og forakte Trump i 4 nye år. 

Trump er altfor klok og rettferdig til å bli behandlet slik han blir. Gud setter strek nå. Nå får folket velge seg en ny konge (president)- en ny leder, - etter sitt eget hjerte, som bibelen sier. Dommen over USA og mange andre land er begynt. Ting vil gå fort nå, mot slutten av denne tidsalder.

Biden vinner nå, fordi Gud har bestemt det slik.- Ingen profeti, men bare slik jeg tenker at Gud tenker. Men hans tanker er høyere enn våre tanker.

Men Gud kunne ikke ha en falsk kristendomslærer i Det hvite hus, derfor falt Trump. Han hadde ikke nok bibelkunnskap og åndelig gangsyn til å forstå dette. Men en god president var han, en av de beste på mange tiår, en periode uten krig i midtøsten, noe ingen president i USA har klart på lang tid. Her er Paula White sitt siste bønnmøte sist onsdag. Hun ser at det kommer engler fra Afrika til USA: https://youtu.be/SJ5QbIymFG8

4 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere