Terje Haugom

56

Er kulden på vei?

Publisert: 19. mai 2020

Er kulden på vei?

Er vårt varme, inkluderende samfunn på vei til å bli kjølig, kaldt, dypfrosset? Er det slik at vi skal få et samfunn av kjedelig like, flinke, vellykkede og feilfrie mennesker? Skal alle fostre med kromosom-feil, funksjonsfeil, misdannelser o.l. lukes bort, før de får anledning til å kjenne mors og fars kjærlighet, varme og omsorg? Er det ikke plass for dem i vårt samfunn lenger? Er det altså bare plass til A4-mennesker i framtidens Norge? For en skam! Jeg grøsser! Er det mulig?

Politikere som vil kun la de velskapte, velfungerende skolelysene komme til verden, vil spare store ressurser, på rullestoler, all slags hjelpemateriell, personlige assistenter, psykologer, psykiatere, bofellesskap, institusjoner, vernepleiere osv. osv. En skam er det å ytre slik politikk! Et menneskeliv er like mye verd, like verdifullt, og har krav på den samme kjærlighet, omsorg og livsgrunnlag – uansett hvordan barnet er fra unnfangelse til oppvekst!

 Ingen skal ha rett til å innføre noe så bestialsk som et sorterings-samfunn, der A-mennesker er ønsket, og B-mennesker skal sorteres bort – fra mors liv! Vi trenger mangfoldet i en materialistisk og teknokratisk verden! Vi trenger å erfare at et barn er ønsket og elsket, er til glede for mor og far og søsken, og er verdifullt – uansett hvordan det er satt sammen! Hvis det er slikt bio-teknologer forsker på, bør de bli snekkere i stedet! Dem er det absolutt bruk for!

Et samfunn av klonede glupinger har vi ikke bruk for! Et slikt samfunn blir kaldere å leve i enn polar-områdene! Dette må vi unngå for enhver pris!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.

Krohnåsv. 62, 5239 RÅDAL.   988 47 162.

2 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere