Tore Danielsen

19

På tide å vende ryggen til FRP

De eneste i Norge som har fått det bedre med FRP i regjering er milliardærene og multimillionærene, ikke folk flest. Nå er det på høy tid at jeg vender ryggen til dette partiet!

Publisert: 21. jun 2019

I forbindelse med lokalvalgene i 2019 vil jeg stille følgende spørsmål til FRP sine velgere, og spesielt til partiet sine mange kristne velgere; Er det på tide å vende ryggen til FRP?

Helt siden jeg fikk stemmerett, det vil si på slutten av 80-tallet, har jeg stemt på FRP. Visst har jeg i årenes løp stemt på flere andre partier også, men det er FRP jeg har stemt mest på. Derfor kan jeg nok være enig med dem som vil påstå at jeg ved å stemme på dette partiet har gjort lite annet enn å lage ris til egen bak. For jeg er definitivt ikke blant de rike, vellykkede og mektige i dette landet, og dessuten er jeg far til en gutt med nedsatt funksjonsevne. Min familie er derfor ikke blant dem som har høstet godene av at FRP kom i regjering i 2013, snarere tvert imot.

På 1980 og 90-tallet profilerte FRP seg sterkt som partiet «for folk flest». Det er de ikke lenger. Under Siv Jensen sin ledelse fra 2006 har partiet beveget seg i en stadig mer globalistisk og elitistisk retning. Det gamle opprørspartiet som kjempet med nebb og klør imot maktmennesker, offentlige maktovergrep og idiotiske politiske vedtak er nå sporløst forsvunnet. Tilbake står et tannløst og impotent parti som lever i åpen konflikt med seg selv og med sine tidligere verdier. Partiet fremstår per dags dato som det mest hyklerske av samtlige partier på stortinget; De sier én ting, men gjør det stikk motsatte. De påstår at de jobber for å gjøre folks hverdag bedre og enklere, men samtidig opplever folk flest at de har fått det dårligere i sin hverdag med FRP i regjering, ikke minst økonomisk.

FRP sin usosiale økonomiske politikk er et kapittel for seg. Jeg vil påstå at de eneste i Norge som har fått det bedre økonomisk med FRP i regjering er milliardærene og multimillionærene, alle disse rikingene som Siv Jensen har gitt formidable skattelettelser. Når Siv Jensen deretter står fram og nærmest fremfører hyllingsdikt til de samme superrike menneskene, ja da bidrar hun sterkt til å gjøre FRP enda mere uspiselig for folk flest. Det at forskjellene i Norge har økt med FRP i regjering, det at de rikere har blitt rikere og de fattige har blitt fattigere er et udiskutabelt faktum. Likevel er Siv jensen så frekk at hun påstår at det er innvandringen til Norge som er årsaken til dette. Visst har det kommet alt for mange innvandrere til Norge de siste 30 årene, men det er ikke på grunn av innvandringen at forskjellene i Norge øker så dramatisk; Det er på grunn av den usosiale økonomiske politikken som Siv Jensen & Co fører. De gruppene som har fått det betydelig verre med FRP i regjering er blant annet de som er bosatt på bygda, bilistene, de uføretrygdede og de handikappede. Kanskje ikke så rart med et parti som er tuftet på mantraet om at «enhver er sin egen lykkes smed» - uansett forutsetninger, livssituasjon og funksjonsevne.

Nok er nok! Det er på tide for meg å vende FRP ryggen. Slik som partiet fremstår per i dag vil jeg selvsagt ikke kunne stemme på det. Hvordan var det mulig at et politisk parti kunne spore av så fullstendig? Eller har de vært slik hele tiden? Har FRP i regjering bare vist sitt sanne ansikt?

2 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere