Trond Baugen

5

LO bare prater om boikott.

Både LO og Fagforbundet har vedtatt å boikotte Israel som er det eneste demokratiet i Midtøsten. De ønsker ikke å boikotte noen andre land, og da må vi konkludere med at LO mener at Israel er et av de mest voldelige land som truer verdensfreden. Iran, Russland og Nord-Korea nevnes ikke.

Publisert: 7. apr 2019

LO og Fagforbundet deltar i den internasjonale bevegelsen BDS (Boycott, Divestment, Sanctions) som skal fremme palestinerens interesser ved å boikotte Israel. Dette har de full anledning til, men de bare prater om dette. Det hjelper lite å boikotte Jaffa-appelsiner som Israel delvis har solgt til Sør-Afrika og Spania, eller Sodastream som et utenlandsk selskap har kjøp opp. Boikottaksjonen av Sodastream førte til at flere hundrede palestinere mistet jobben.

LO og Fagforbundet må ramme Israel der økonomien sitter. Deres store økonomi ligger i høyteknologisk utstyr. Intel-prosessorer og Apple-produkter.

10.000 israelere utvikler Intel-teknologi og ytterligere 30.000 israelere jobber som underleverandører til Intel. I år investerer Intel 94 milliarder kroner i Israel.

3000 israelere utvikler teknologien i Apple-produkter som iPhone, iPad, Apple Watch, Mac, and Apple TV.

Når Mats Gilbert flyr rundt med legehelikopteret i Nord-Norge for å redde liv, er han avhengig av livreddende israelsk utstyr som er installert i helikopteret.

Jeg vil utfordre LO og Fagforbundet: Slutt med bare å prate! Kast alle PCer med Intel-prosessorer og alle iPhones og andre Apple-produkter. De er fulle av israelske komponenter. Blir du alvorlig syk, så nekt å bruke israelsk livreddende utstyr.

Til orientering har Solberg-regjeringen sagt gjennom «Granvollen-erklæringen» at de ønsker å øke samarbeidet og handelen med Israel, og i 2017 undertegnet de en samarbeidsavtale med Israel.

1 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere