Åsmund Brøvig

3

Ap innfrir Krf´s ønske om bistand, sies det!

All bistand er ikke sann bistand!!! Ap vil bruke pengene "selv", mens Høyre i samarbeid med Krf, satser på de frivillige organisasjonene!

Publisert: 2. nov 2018

Da jeg (Another Smiling Face) og flere private initiativ fikk støtte til sosialt arbeid i Moldova under Bondevik II regjeringen med Krf, Høyre og Venstre, ble støtten kuttet tvert da Rød/Grønt overtok. Isteden gikk pengene til stat-til-stat hjelp, kalt NORLAM.

Godt betalte norske dommere og advokater ble utplassert i Moldova og de opprettet et fint kontor i hovedstaden, hvor de skulle oppdra korrupte moldovske politikere, til å bli mer stuerene! Det er klart slikt koster penger!

10 år med NORLAM - skrytevideo

Etter en trang fødsel i 2003, så fikk Another Smiling Face kortvarig støtte av UD og den norske ambassaden i 2005. Både ASF og andre gode ideelle prosjekter startet av idealistiske nordmenn og moldovere, mistet derimot fort midlene da rød/grønt kom til makten.

Hva vil du bruke bistand på? Millioner til NORLAM eller vekslepenger til f.eks. utviklingshemmede barnehjemsbarn, som blir løftet opp av populære artister som i denne videoen?

Utviklingshemmede i samspill med populære artister.

Tro ikke på at de rød/grønne er de eneste som vil ha et varmere samfunn! Og en oppfordring til Krf´s landsmøte. "Vær enten kald eller varm, og ikke lunken midt i mellom!"

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere