Verdidebatt

Regnbuen Guds tegn til oss Hans Barn!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Regnbuen Guds pakt mellom all skapningen og Gud!

Guds pakt og løfter til oss mennesker er ufravikelige, Selv Gud kan ikke fravike denne åndelige forordningen. Om Gud skulle fravike, avskrive disse forordningene, ville det være ensbetydende med at Han avskrev og fravek Seg Selv.
Bibelen sier: 1. Moseb. 9: 13. Min bue har jeg satt på skyen, den skal være tegn på en pakt mellom Meg og jorden.
Regnbuen er ikke et hvilket som helst tegn, selv om det er et faktum at okkulte bevegelser har tatt regnbuens farger i bruk i sine loger, og mange brukerregnbuen som logo på forskjellige, uverdige og nedbrytende virksomheter. Noe som ikke hører hjemme på det bibelsk identiske nivå. Regnbuen er et symbol, et tegn, et merke, et segl, på Guds pakt mellom jorden, jordens beboere og Ham, Gud Selv, på at jorden aldri mer skal straffes ved en vannflom! Amen!

Et utdrag fra en artikkel skrevet av en nyervervet Face book venn som jeg stiller meg bak.
Artikkelforfatteren skriver at Regnbuen er ikke et hvilket som helst tegn selv om det er et faktum at okkulte bevegelser har tatt regnbuens farger i bruk i sine loger, og mange bruker regnbuen som logo på forskjellige, uverdige og nedbrytende virksomheter. Det får i alle fall meg til å forstå at dette er et verk av den onde og at han vil nyttiggjøre seg til fulle den forvirringen den skaper. Ved å få oss til å fokusere på alle disse organvisjonene blir vår oppmerksomhet dradd bort ifra at dette er en hellig pakt mellom Gud og alle oss mennesker som blir trampet på. Det skulle være den største selvfølgelighet for en troende å gå i tog under reinbuens farger men den onde har klart å kuppe reinbuen og gjort den til sitt banner og er blitt et tegn på synd. Et banner som tråkker på Guds løfte og ord å det får konsekvenser for oss troende.

Løftet står fast men spillereglene er blitt litt forandret kan en vel si, det som var tegnet på en freds pakt er blitt et symbol på ondskapen i verden, det får konsekvenser. En kategori i den gruppen er de homofile og lesbiske å som nå er på full fart inn i den Norske Kirke med like rettigheter som vanlige heterofile. Nå har nå mitt forhold til DNK vært heller laber helt siden 12-13 års alderen men etter jeg blei frelst i 79 har det for meg vært en død kirke.

Ganske tidlig gav Gud meg en oppgave og studere dåpen og det tok meg igjennom GT, NT og kirkehistorien og siden har den bare vært et substitutt til den Originale Guds Menighet.

Siste spiker dro jeg ut etter jeg begynt beskjedent å vitne, nei måtte ikke komme her for de var både konfirmert og døpte så de hadde alt i orden. Dette begynte virkelig å plage meg og jeg begynte å tenke på far og mor er de virkelig frelste for det var ikke et Guds Ord hjemme unntatt Julaften. Fikk en bekreftelse av far etter en historie han fortalte at jo de var nok frelste men den slo bare fast att det går an å bli frelst om en bare er en kirkegjenger også.
Men hva med alle de som går ikring og tror de er frelste bare de er barnsdøpte og konfirmert, nei for i dagliglivet fornekter de å da er de det heller ikke.
Men nå er siste sjanse til å komme seg ut er du en troende, Jesus kommer snart for å hente sin brud er du da i åndelig live. Endetidens urenheter er på full fart inn i våre kirker og krever like rett med de troende og mange plasser er de alt kommet inn. Som troende har du ingenting å hente der lengre og kommer Jesus igjen mens du er sammen med de ser Han ingen forskjell for advarslene har vært så mange at Han tar det forgitt at du står på deres side å bare drar og du blir bare latt tilbake sammen med dem, du må velge for Gud har forlatt DNK for lenge siden. Logisk når synden kommer inn flytter Han ut, nådetiden renner snart ut sett deg ikke i en posisjon slik at du blir igjen er det Himmelen du vil ha til ditt neste HJEM.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt