Verdidebatt

De Grønne kommer over sperregrensa!

Det har aldri vært større grunn til å stemme på MDG. Det lenker jeg til. Jeg benytter også anledningen til å svare flere av de gode innleggene som har vært publisert i det siste. Kutos til dyktige skribenter.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Om det var valg i juli ville MDG hatt 7 stortingsrepresentanter! Folk syns det er viktigere med klemmetid i stedet for tidsklemme, og velger ut fra det! Et parti som er enig med deg i at tid med barna er viktigere enn statussymboler. I Nye meninger kan du lese om MDGs fremgang på meningsmålingene. Overraskende for noen, men ikke for oss som jobber hard før valget.

På mange måter blir dette en oppsummering og svar på flere innlegg

Jeg skjønner overhode ikke hvorfor det skulle være sikrest å stemme Venstre. Venstre er blitt et ullent parti der det eneste som er 100 % sikkert er at en stemme på Venstre er en stemme på frp i regjering. Jeg har stemt Venstre selv, følte meg trygg på gode idealer som frihet likeverd og et trygt samfunn. Det er så lenge siden at Venstre er lang, langt ute på fjorden uten mulighet til å komme på trygg grunn ved dette valget. Fremtidsrettet? Nei, Uten en politikk der vi kan nå Parisavtalen mangler de fullstendig troverdighet.

Lars Gule tar opp noe som er veldig viktig å ta med seg inn i valgkampen. For denne valgkampen kommer til å handle om verdier: Menneskerettigheter, fordi flere partier tar til ordet for å kjøre en asylpolitikk som ikke er et demokrati verdig. Demokrati, fordi våre demokratiske rettigheter blir satt på spill ved flere anledninger der regjeringen har direkte latt være å ta Stortingets avgjørelser til etterretning. Er det en slik regjering vi vil ha? Velferdsordninger Og sosial trygghet i form av støtte fra NAV, Rettsvern og rettssikkerhet i form av arbeidsmiljøloven. Utdanning og muligheter til å realisere seg selv både for unge mennesker og oss andre.

Nei, det finnes ikke kristne partier, bare kristelige politikere. Det konkluderte Kay Morten Aarskog  med selv. Bedre kan det ikke sies. Jeg anbefaler å ta en realitetssjekk før man stoler på fasader.

Møt opp på valgdagen, velg et parti som står som garantist for at de viktigste tinga står på dagsordenen de neste årene!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt