Verdidebatt

Stopp verden,

Jeg vil av. Visstnok en attraktiv musikal som kom fram i offentligeheten allerede i 1961.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.


 
 

 

Da jeg trålet igjennom dagens nyhter på PC, i TV, radio og en del Eaviser er det ikke langt fra at jeg kan ønske å koble av litt. Vårt Land som i dag var eneste papiravis som kom inn døra intet unntak. Registrerte:
-KrF er havnet i kamp mot sperregresen, triste tilstander før kampstart
-Forstå at Samfunnets lære kan virke farlig (En til de grader konservativ menighet. OO)
-Palestiner ut mot Norge
-Mister statsstøtte
-Norske evangelikale er vanskeligere å snu
-Replubikanerne må inn på teppet (til Trump)
-Tal nazistene i mot
- Forandring fryder ikke -
-Raddis-kirke kan ekskludere

Artikler som nevnt fyller nesten hele Vårt Land.
------------------------------------------------------------------
Min appetitt på det som skjer lokalt, nasjonalt og internasjonalt vil jeg ha inn døra mi. Men av og til synes jeg nok er nok. Da går det jo an å stenge noe av massemedia ute. Men så var det dette med nysjerrigheten da. Den har vært og er stor hos meg. Derfor ønsker jeg meg ikke en enebolig-hule i villeste skauen. Ønsker bare at avisene kunne være flinkere til å finne noen flere positive overskrifter. Slik at "katastrofeverden" kunne minkes litt i hodet mitt. Men kanskje jeg med disse ytringene bare blir trukket på skuldrene av, for "den gamle ørn er jo gått ut på dato."
Jeg må dog føye til at det hjelper faktisk ved frokostbordet og se ut gjennom vinduet. Det "llndrer katastrofesmerten". Naturens fantastiske skjønnhet. To store sterke bjørketrær hos naboen lar bladene danse. Sibertebuskene bra for øye, har holdt stand siden 1964. Jeg ser nabohusene og og sender varme tanker til de positive gode beboerne.Så tenker eg på mine gode FBvenner og andre venner rundt forbi.. Disse iaktagelser og mere til gjør at jeg selvsagt ikke har noen sterke ønsker om å hoppe av. Et liv på godt og ondt,og det meningsfulle liv flyter fri

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt