Verdidebatt

Terror i Klassekampen

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Islamister i Egypt knyttet til Muslim Brorherhood har jo ført krig mot de de 10% koptiske kristne i mer enn en mannsalder. Om man vil ha dokumentasjon om dette er det bare å ta seg inn på koptiske websider.

Det aller siste terrorangrepet mot kristne koptere skjedde 7 januar 2010 i Nagi Hammad hvor seks kristne ble massakrert av islamister.

Siden Klassekampen er det norske hovedorganet for islam,er det med litt spenning en ser på side 12 i dagens avis 3 januar 2011 hva som står:

Overskriften er "Allah,vis barmhjertighet!" skrevet av Amal A.Wahab. Nå står det ekstremt lite om å vise barmhjertighet mot kristne i Koranen, men Wahab vinkler det naturligvis slik Braanen ønsker å lese verden: at både kristne og muslimer nå står SAMMEN om å fordømme det fæle Qaida som visstnok skal stå bak massakren i Alexandria natt til lørdag. 21 drepte.

Nå kunne vi selv se av tv at de koptiske kristne ville ha seg frabedt kondolansene fra en gjeng imamer/mullaher, helt åpenbart fordi de syntes dette var et uhyrlig hykleri og oppvisning i taquia,dobbeltsnakk.

Men det aller siste knepet fra de politisk korrekte,hvorav Braanen er en slags sentralfigur, er at hvergang det skjer terror overalt i verden,kommer man trekkende med al Qaida. Men Al-Qaida er da ikke noe annet enn en ideologisk avlegger av Muslim Brotherhood. Brotherhood-islamistene og Qaida har akkurat de samme hellige grunntekster og den strategiske målsettingen er helt identisk: Shariasamfunnet og Kalifatet.

Forskjellen mellom Qaida og Muslim brotherhood går på TAKTIKK for å oppnå dette. Av den grunn ber de koptiske kristne det islamske kondolanseklereksiet om å pelle seg vekk når de selv vil sørge over sine døde.

Spørsmålet er hvor lenge Braanen kan klare å opprettholde Al-Klassekampen som noe annet enn venstrearistokratiets hovedorgan for multikulturell politisk korrekthet. Uten stor statsstøtte vil dette ikke vare lenge. Braanen bør snarest mulig gå i kne og be Allah se i miskunn til avisa.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt