Georg Bye-Pedersen

21

Islam tåler ikke dagens lys.

Publisert: 23. mai 2017

Det er med ufattelig sorg vi nok en gang opplever terrorismen som smeller utenfor vår stuedør. Vi blir mer og mer rasende, noen apatiske noen rasende. Vi vet vel ikke hvordan vi skal stoppe dette barbariske blodbadet.
Aftenposten viser til at bare på de siste to år er over 440 blitt drept. I tillegg er nærmere 1000 mennesker skadet av disse terrorhandlinger. Se link: http://www.aftenposten.no/verden/Over-440-drept-i-terrorangrep-i-Europa-siden-januar-2015-621717b.html


Ja en slik mengde med terror handlinger som vi har opplevd de to siste år kan få en til å tro at vi er i krig med IS og Islam her hjemme også.


Ikke bare i Bosnia har det vært krig, også i Afghanistan, Irak, Libya, Syria og ikke til å forglemme hele Nord-Afrika helt ned til Kenya har jihaden fått befeste seg og pågår stadig vekk.


Det kan se ut som om fredens religion, tvert imot er krigens religion.
Ja, hva med Muhammed? Du vet vel det at han erobret hele Saudi-Arabia? Ikke med et fredelig budskap men med sverd.
Visste du at det er hele 345 vers i Koranen som omtaler vantroende på en nedrig måte? Visste du at det står at vantroende skal bekjempes med alle midler når tiden er inne for det?
Sikkert ikke. Media holder kjeft da de vet at Islam ikke tåler dagens lys. Det vet sikkert også VL?


Hvorfor har vi fått det slik at vi gang på gang skal se blodbad utfolde seg. Media blåser terroren opp men går aldri, jeg sier aldri, inn på bakgrunnen for terroren.
Vi som seere til alle disse terrorhandlingene blir følgelig heller aldri fortalt noe om hvorfor dette skjer.


Hvorfor, kan du kanskje selv skjønne.

Mitt syn er at informasjon og atter informasjon er utrolig viktig, og det som må til, for å bremse disse blodbadene. 

10 liker  
Kommentar #1

Georg Bye-Pedersen

21 innlegg  4712 kommentarer

Publisert over 4 år siden

Før mitt innlegg forsvinner i skoddeheimen, vil jeg bare få takke alle dem som har lest mitt innlegg. Dette med at Islam ikke tåler dagens lys må vi legge oss på minnet og jobbe for å informere alle om de forferdelige vers om rammer vantroende. Islam er nemlig delt mellom troende og vantroende. Troende lever dessverre under sharialoven. Vantroende skal som sagt bekjempes med alle midler. 

Vil håpe og tro at vi som vantroende skal få en diskusjon i media om Islam. Det hadde vært på sin plass, slik at vi kan informere alle, ikke minst muslimer selv til konvertering.

5 liker  
Kommentar #2

Knut Ivar Heggem

4 innlegg  360 kommentarer

Publisert over 4 år siden
Georg Bye-Pedersen. Gå til den siterte teksten.
Vil håpe og tro at vi som vantroende skal få en diskusjon i media om Islam.

Den diskusjonen kan du se langt etter her på VD, Bye-Pedersen. Flere har enten blitt utestengt, eller de har gitt seg på dette forumet. Men du skal ha kudos for din utholdenhet. Forøvrig er det flere plasser i sosiale medier/uavhengige nettsteder at temaet forsatt står høyt på dagsorden. VD er ingen nødvendighet for å få belyst de mest aktuelle temaer.

4 liker  
Kommentar #3

Daniel Krussand

37 innlegg  2002 kommentarer

Hva kan gjøres?

Publisert over 4 år siden

Vi har religionsfrihet, men er Islam en religion?  Er det ikke heller et maktsystem som binder alle innenfor i frykt.  Man påstår at det er den radikaliserte delen av Islam som er terrorister og voldelige.  Som du skriver, de følger sin hellige bok.  Og ingen muslimer kritiserer dem som dør i hellig krig.  Den dagen Islam er i flertall i et land er det slutt på religionsfriheten.  Hvor mange kristne kirker finnes i Saudi-Arabia eller i Iran?  Islam forsøker å innta Europa bit for bit med god hjelp fra våre regjeringer.  Kan noe gjøres?  Takk for godt innlegg.

4 liker  
Kommentar #4

Georg Bye-Pedersen

21 innlegg  4712 kommentarer

Du spør veldig vanskelig her.

Publisert over 4 år siden
Daniel Krussand. Gå til den siterte teksten.
Vi har religionsfrihet, men er Islam en religion?  

Takker.

Du spør veldig vanskelig her.

Kan en si at dem som tror, skal få lov til å tro, på at alle som ikke tror som dem skal bekjempes med alle midler når tiden er inne til det? Jevnf Sura 9 vers 3-5

Sura 9 vers 3 Dette er en erklæring fra Allah og Hans sendebud til folket på den store valfartens dag: «Allah sier seg fri fra avgudsdyrkerne, likeledes Hans sendebud! Hvis dere omvender dere, så er det det beste for dere. Hvis dere vender dere bort, så vit at dere ikke kan forpurre Allah vilje.» Still de vantro i utsikt en smertelig straff!

Sura 9 vers 4 Dog unntatt de av avgudsdyrkerne som dere har gjort avtale med, og som ikke har forbrutt seg på noen måte, eller ytet andre hjelp mot dere. Overhold avtalen overfor dem til fristen er ute. Allah holder av de gudfryktige.

Sura 9 vers 5 Men når de fredlyste måneder er til ende, så drep avgudsdyrkerne hvor dere finner dem, pågrip dem, beleir dem, legg bakhold for dem overalt! Men hvis de omvender seg, forretter bønnen og betaler det rituelle bidrag, så la dem dra sin vei. Allah er tilgivende, nåderik.

For å si det enkelt: Har vi lov til å tro på slikt? Kan vi tillate at det går mennesker rundt på gaten som vil drepe deg og oss alle når tiden er inne for det?

Spørsmålet er så sykt som det går an. Er dette innenfor akseptabel frihet?


2 liker  
Kommentar #5

Daniel Krussand

37 innlegg  2002 kommentarer

Moskeer

Publisert over 4 år siden

Ville en løsning være å forby bygging av moskeer i Norge?

3 liker  
Kommentar #6

Georg Bye-Pedersen

21 innlegg  4712 kommentarer

Publisert over 4 år siden

Det ville vel være den eneste løsningen, ja.

2 liker  
Kommentar #7

Knut Nygaard

488 innlegg  6965 kommentarer

Islam tåler ikke dagens lys ... heller ikke et forsøk på redigering

Publisert over 4 år siden

Her kommer en snutt fra Channel 4 der muslimer villig stiller opp foran kamera i et forsøk på å redigere bort at attentatmannen var en muslim i deres nabolag som fant næring til sine barnemord i ideologien i islam og den kulturkrets som denne hører hjemme i. 

Legg merke til damen som får mikrofonen noe ut i redigeringen - ja, visuelt er du der med en gang, men du ser gjerne at det står love på kledningen hennes.  Det du kanskje ikke ser at denne love-erklæringen er skrevet med pistol, håndgranat, springkniv og automatvåpen.  Når damen får mikrofonkontakt ca. 6 min. ute i snutten, så sier hun:  Jeg behøver ikke å bevise noe - jeg er en god muslim, mine venner - alle jeg omgås sier at jeg er en god muslim.  Javel - men hva sier da den gode muslimkledningen din?

https://www.youtube.com/watch?v=LfrOZj6EBRI  

Det er bare en måte å dempe faren for at dette skjer i våre nabolag og det er å holde den muslimske demografien på et så beskjedent nivå som mulig - at noen finner næring til terror og drap i islam og faktisk handler på det er ikke til å unngå.

 

 

3 liker  
Kommentar #8

Georg Bye-Pedersen

21 innlegg  4712 kommentarer

Hykleriet ser vi her i snutten

Publisert over 4 år siden
Knut Nygaard. Gå til den siterte teksten.
Det du kanskje ikke ser at denne love-erklæringen er skrevet med pistol, håndgranat, springkniv og automatvåpen.  

 Du har helt rett. Måtte se snutten 2 ganger for å se dette. Det er dessverre hykleriet vi ser her. Alle viser at de tar avstand fra terroren, men ingen klarer å svare hvordan.

Ja som hun viser med sin niqab påskrevet "Love" så er dette vist med håndgranater og våpen. Ja, du får med deg det meste. 

Veldig bra.

1 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere