Kurt-Johnny Olsen

8

Forklaring på hvorfor

DENNE GRUFULLE SAKEN, lignende forferdelige forhold samt seksuelt misbruk av barn - både jenter og gutter - begått av geistlige i en rekke land verden over, er grunnen til at medlemskap i Den katolske kirke ALDRI vil være aktuelt for meg! Aldri!

Publisert: 4. mar 2017

En kirke befengt med så mye dobbeltmoral og menneskelig lidelse og sorg fortjener hverken aktelse eller respekt! Kan forresten mennesker med innsikt i denne kirken med hånden på hjertet bekrefte for meg og verden forøvrig at nevnte uhyrligheter IKKE forekommer idag?


OG: Hvorfor er ellers ofte så talesprengte og meningssterke teologer med både katolsk og luthersk innsikt så tause når slike forhold avdekkes? Fordi sakene ikke angår dem? Ikke er alvorlige nok? Fordi man ikke tør? Eller fordi man ikke ønsker å utfordre kollegafellesskap og vennskap?

Jeg slutter aldri å skuffes over tause/feige og talentløse norske geistlige - katolske såvel som lutherske!

 Hvilken sak som opprører meg så sterkt? Klikk på nedenstående lenke, som foreløpig ikke har utløst noen reaksjoner - hverken her eller andre steder - og finn svar!

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/irland/ny-rapport-bekrefter-800-barn-funnet-i-massegrav-i-irland/a/23940728/#xtor=CS6-6-[23940728%20ny_rapport_bekrefter_800_barn_funnet_i_massegrav_i_irland]

Kommentar #1

Tove S. J Magnussen

513 innlegg  2074 kommentarer

Hårreisende

Publisert over 4 år siden

Det er mye skyld og skam i verden som er forståelig. At kvinner og barn behandles nederst i kastesystemet er ikke bedre i dag. Se rundt i verden, så skjer det masseovergrep hver eneste dag. Ille. Ingen er verre enn andre, tydeligvis. 

Kommentar #2

Daniel Krussand

37 innlegg  2002 kommentarer

Takk.

Publisert over 4 år siden

Kurt-Johnny Olsen.  Riktig observert.    Dette er et område svært få tør å snakke om.  I nyhetene for noen dager siden hørte vi om menn som bestiller sex-dukker som er i barnestørrelse og utseende.  Pedofile menn selvsagt.  Dette er så groteskt og avskylig at vi knapt klarer å tenke på det.  Overgrep mot barn helt ned i spedbarnsalder foregår i dag i stor skala - og da altså levende barn.  Mange av dem dør av skadene de påføres. Jeg er overbevist om at vår liberale holdning til sex og erotikk og pornografi i dag mellom voksne mennesker gjør veien enklere for dem som forgriper seg på barn. Når homofile nå omfavnes med Guds velsignelse, tror jeg at det også påskynder overgrep mot barn. Jeg gråter når jeg skriver dette! Det er bare avskylig. Din analyse av katolske og lutherske geistlige gir jeg min støtte til. Hva kan vi gjøre med det? Forslag?

Kommentar #3

Kurt-Johnny Olsen

8 innlegg  15 kommentarer

Publisert over 4 år siden

FRA KATOLSK HOLD opplyses det at historien om de anonyme barnegravene i Irland er fake news. Rett skal være rett - også her. Det har ikke lykkes oss å få bekreftet at de mange beretningene om overgrep fra katolske geistlige i en rekke land over store deler i verden, også er fake news.

http://www.catholicleague.org/irelands-mass-graves-story-is-fake-news/

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere